Με προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Άρης. Ο Τόλης Τερζής είδε τους Μπρούνο Γκάμα και Ντάνιελ Σούντγκρεν να μένουν εκτός, ο πρώτος λόγω τραυματισμού και ο δεύτερος λόγω ίωσης, ενώ για το συγκεκριμένο ματς δεν υπολογίζεται ούτε ο ανέτοιμος Σέικ Ντουκουρέ.
Η ενημέρωση του Άρη:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (20/02), στο πλαίσιο της 24ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.