
Δεν θα πάει στην έκθεση της Μόσχας η Περιφέρεια Πελοποννήσου
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφάσισε να αποσύρει την συμμετοχή της από την διεθνή έκθεση Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στην Μόσχα.
Αποσύρει η Περιφέρεια Πελοποννήσου την συμμετοχή της στην φετινή Διεθνή Εκθεση Τουρισμού στην Μόσχα (Moscow International Travel & Tourism Exhibition / MITT), η οποία είναι προγραμματισμένη να λάβει χώρα στη ρωσική πρωτεύουσα το τριήμερο 15 με 17 του ερχόμενου Μαρτίου.
Αυτό γνωστοποιεί η Περιφέρεια με σχετικό έγγραφό της αρμόδιας για τον τουρισμό αντιπεριφερειάρχη Αννας Καλογεροπούλου προς τον ΕΟΤ, τους δήμους της Περιφέρειας, όπως και προς τις επιχειρήσεις και τους φορείς των σχετικών κλάδων στις 5 Περιφερειακές Ενότητες.
Στο εν λόγω έγγραφο αναφέρεται ότι η πιο πάνω απόφαση ελήφθη “λόγω της τεταμένης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή και στο διεθνές πολιτικό σκηνικό”.
Στο σύνδεσμο που ακολουθεί δείτε την επιστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
- O Γιαννακόπουλος πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό
- Food and Beverage Sector Bets on Summer Tourism Boom
- Μοσχάτο: Ένας 18χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν με κλεμμένη μηχανή
- Αργεντινή: Φάλαινα σήκωσε στην πλάτη της καγιάκ με δύο επιβάτες – Η ψύχραιμη αντίδρασή τους [βίντεο]
- Σύγκρουση τουριστικού σκάφους με αλιευτικό έξω από τη Μαρίνα Ζέας
- Ο Μοντέρο βγήκε στην καλύτερη πεντάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα



