Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Πυγμάχος ρίχνει μπουνιά σε 20χρονο έξω από μπαρ και τον σκοτώνει

Βρετανία: Πυγμάχος ρίχνει μπουνιά σε 20χρονο έξω από μπαρ και τον σκοτώνει

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στη μητέρα του 20χρονου ότι το παιδί της είναι πλέον εγκεφαλικά νεκρό, από το χτύπημα.

Η δολοφονία έγινε στην Ουαλία και καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας, έξω από το μπαρ ενός ξενοδοχείου. Όπως φαίνεται οι παρέα του 25χρονου πυγμάχου με την παρέα του 20χρονου θύματος είχε κάποια διένεξη.

Κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση ξέφυγε και εντελώς ξαφνικά ο πυγμάχος κεραυνοβολεί με μια δυνατή μπουνιά στον 20χρονο που ήταν δίπλα του. Το χτύπημα ήταν δολοφονικό.

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο που δίκασε το φόνο, ο 20χρονος μπήκε στη μέση γιατί ήθελε να χωρίσει τον ξάδερφο του από τον πυγμάχο που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

Πέθανε πριν αγγίξει το έδαφος

Ο 20χρονος σωριάστηκε αμέσως στο έδαφος σαν μια πάνινη κούκλα. Αμέσως έτρεξαν οι φίλοι του να τον σηκώσουν αλλά ο 20χρονος δεν μπορούσε να ανακτήσει τις αισθήσεις του. Αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο, είπαν ότι ο 20χρονος ήταν ήδη νεκρός πριν καν αγγίξει το έδαφος. Η μπουνιά του προκάλεσε βλάβη στην σπονδυλική αρτηρία και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Το δικαστήριο τελικά καταδίκασε τον 25χρονο πυγμάχο σε 10 χρόνια φυλάκισης κάτι που εξαγρίωσε τους γονείς του θύματος. Η μητέρα του 20χρονου είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να ξέρετε ότι ο γιος μου δεν είχε τσακωθεί ή λογοφέρει με τον δράστη. Δεν πρόλαβε καν να τον δει, διότι τον χτύπησε ξαφνικά και με πολλή δύναμη. Πόσο δειλός πρέπει να είσαι για να χτυπάς κάποιον πισώπλατα, να τον αφήνεις στο έδαφος και να φεύγεις γνωρίζοντας ότι του έχεις κάνει ζημιά».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024