Μόνο 22 κρούσματα της υποπαραλλαγής BA.2 της Όμικρον, γνωστής και ως «Όμικρον 2», βρέθηκαν μεταξύ των 1.181 δειγμάτων που εξετάστηκαν από το Εθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης το διάστημα 3 Ιανουαρίου – 7 Φεβρουαρίου.
Πού εντοπίζονται
Επτά κρούσματα BA.2 επιβεβαιώθηκαν στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, από δύο στον Κεντρικό και Βόρειο Τομέα Αθηνών, δύο στην Ηλεία, και από ένα στον Δυτικό και Νότιο Τομέα Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα, την Εύβοια, το Λασίθι, τη Μεσσηνία και τη Σάμο.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).