Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου - Η σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών

Θεσσαλονίκη: Θα ανατίναζε πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου – Η σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών

Ένας 33χρονος με ψυχολογικά προβλήματα είχε κλειδώσει τη μητέρα του, τον πατριό του και ένα ανήλικο κορίτσι σε ημιυπόγειο διαμέρισμα. Τους χτυπούσε και απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει με το μαχαίρι που κρατούσε

Ένα  απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν από αρκετές ημέρες στη Θεσσαλονίκη και ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας , όταν αστυνομικοί κλήθηκαν να διαχειριστούν μία σοβαρή υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, το κέντρο της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή στα πληρώματα δύο περιπολικών να κατευθυνθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται στην οδό Παπαναστασίου, στις Συκιές, όπου υπήρχε σε εξέλιξη σοβαρό οικογενειακό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το thestival, ένας 33χρονος με ψυχολογικά προβλήματα είχε κλειδώσει τη μητέρα του, τον πατριό του και ένα ανήλικο κορίτσι σε ημιυπόγειο διαμέρισμα. Τους χτυπούσε και απειλούσε ότι θα τους σκοτώσει με το μαχαίρι που κρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο πατριός και το ανήλικο κορίτσι είχαν καταφέρει να βγούνε από το ημιυπόγειο μέσω ενός παραθύρου.

Άκουσαν την τραυματισμένη γυναίκα να φωνάζει «βοήθεια θα με σκοτώσει». Τότε επιχείρησαν να μπούνε στο διαμέρισμα, όμως ο 33χρονος είχε τοποθετήσει τον σύρτη. Ζήτησε από τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν γιατί κρατούσε μαχαίρι. Εκείνοι, ακούγοντας τη γυναίκα να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, αποφάσισαν να επέμβουν. Έσπασαν την πόρτα και πέρασαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος. Ο δράστης έτρεξε προς την κουζίνα και έτσι κατάφεραν να απομακρύνουν την τραυματισμένη γυναίκα.

Είχε κόψει το σωληνάκι μιας φιάλης υγραερίου

Το συμβάν δεν είχε τελειώσει. Η πιο δύσκολη φάση του μόλις ξεκίνησε. Ο 33χρονος είχε κόψει το σωληνάκι μιας φιάλης υγραερίου. Την άνοιξε γεμίζοντας το διαμέρισμα με υγραέριο. Στο ένα χέρι κρατούσε αναπτήρα και στο άλλο το μαχαίρι.

Εν συνεχεία είπε στους αστυνομικούς να φύγουν για να μην ανατινάξει την πολυκατοικία. Χωρίς να χάσουν την ψυχραιμία τους, οι τέσσερις αστυνομικοί συνέχισαν να μιλούν με τον 33χρονο για να τον μεταπείσουν. Ο χρόνος περνούσε κι εκείνος δεν έδειχνε να αλλάζει γνώμη.

Η σωτήρια επέμβαση των αστυνομικών

Ξαφνικά έστρεψε το μαχαίρι προς το στήθος του και προσπάθησε να το καρφώσει στην καρδιά του. Οι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο δράστης φορούσε χειροπέδες.

Η γειτονιά χειροκρότησε του αστυνομικούς για την αίσια έκβαση της επιχείρησης. Ο 33χρονος μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για νοσηλεία. Το συμβάν σημειώθηκε στις 11 το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024