Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Νέα στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα

Κυψέλη: Νέα στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο του 7χρονου Ανδρέα

Στο φως νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε ο 7χρονος

Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη. 

Ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας του παιδιού που δολοφονήθηκε περιέγραψε στις Αρχές με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το φρικτό θάνατο του παιδιού.

Την ίδια στιγμή όμως, έρχονται στο φως νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις για τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε ο 7χρονος στο κολαστήριο της Κυψέλης από το σατανικό ζευγάρι καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Σοκάρει η ομολογία του 33χρονου

«Του μιλούσα και του έλεγα να σταματήσει να με κοροϊδεύει. Αυτός όμως έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει δυνατά θέλοντας να καλύψει με την ένταση της φωνής του, τη δική μου και να μου δείξει ότι δεν με ακούει. Έλεγε συνεχώς λα, λα, λα. Αυτό το έκανε πάντα όταν τον τιμωρούσαν και ήξερε ότι με εκνευρίζει», δήλωσε ο 33χρονος Πολωνός.

Τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια είναι εξωφρενικά και απάνθρωπα. Ο άνθρωπος αυτός περιγράφει πώς το παιδί πέθανε σε μια γωνιά, μπροστά στα μάτια του, γιατί δεν μπορούσε να ανασάνει.

«Ήθελα να τον τιμωρήσω…»

«Επειδή ήθελα να τον τιμωρήσω, για να καταλάβει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται έτσι, του έκλεισα το στόμα απότομα, με μία μονωτική ταινία που είχα για τη δουλειά μου. Του εξήγησα μάλιστα, πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε, για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του και είδα τον Ανδρέα καθιστό στο πάτωμα. Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά και τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει», συνεχίζει να ομολογεί ο 33χρονος.

Κυνική η μητέρα – «Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα για τον Ανδρέα»

Η μητέρα του παιδιού από την πλευρά της η οποία είχε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι την ώρα της δολοφονίας του παιδιού της έπαιζε παιχνίδι στον υπολογιστή, χθες, μιλώντας στον ανακριτή ισχυρίστηκε για μία ακόμη φορά ότι δεν ήταν παρούσα στο θάνατο του παιδιού ενώ αποκάλυψε κυνικά ότι δεν ρώτησε ποτέ το τι του συνέβη.

«Ήμουν σε απόγνωση. Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον σύντροφό μου για τον Αντρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα. Αφού πέρασε λίγο ο καιρός, πήγα στο σχολείο του και δήλωσα ότι το παιδί έφυγε στην Πολωνία με τον πατέρα του, γι’ αυτό και σταμάτησε να πηγαίνει», υποστήριξε η 29χρονη μητέρα.

«Έσπασα τον τάφο με ένα κομπρεσέρ και στη συνέχεια έβαλα το αγόρι σε μία εργαλειοθήκη. Δεν μπόρεσα να δω σε τι κατάσταση ήταν ο Ανδρέας, γιατί το σώμα του το είχα τυλίξει σε υφάσματα. Την εργαλειοθήκη αυτή την είχα κλειδωμένη με μία κλειδαριά και τον έπαιρνα μαζί μου, όπου και να πήγαινα» περιγράφει ο 33χρονος.

Η κυνικότητα με την οποία η 29χρονη αυτή γυναίκα περιγράφει τη διαδικασία που ακολουθήθηκε με τα λείψανα του ίδιου της του παιδιού είναι ασύλληπτη.

«Μετά από περίπου δύο χρόνια, αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μου είπε, ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή ούτε πως και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι μετά θα έβαζε τον Αντρέα μέσα σε μία εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Μετά όμως δεν την ξαναείδα. Δεν ξέρω που την είχε βάλει», δήλωσε η μητέρα του Ανδρέα.

Νέες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια που υπέστη ο 7χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως στη δικογραφία αναφέρεται ότι τα δάχτυλα του μικρού Ανδρέα ήταν τραυματισμένα, ενδεχομένως από πένσα ή άλλο εργαλείο.

Αυτό έρχεται να εξηγήσει όσα ισχυρίζεται ο 33χρονος, γιατί δηλαδή ο 7χρονος δεν έβγαλε αυτή τη φορά την χαρτοταινία. Εάν ισχύει αυτή η πληροφορία, ίσως τα δάχτυλα του παιδιού να μην μπορούσαν να τραβήξουν την χαρτοταινία και έτσι να πέθανε.

Φαίνεται πως το παιδί, στην πολύ σύντομη ζωή που είχε, να έζησε μαρτυρικές στιγμές, καθώς σε καθημερινή βάση τον άφηναν νηστικό και χωρίς νερό.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024