Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Παυλίδου: Ξεσπά για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη - Τι ισχυρίζεται ο ηθοποιός

Σοφία Παυλίδου: Ξεσπά για την υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – Τι ισχυρίζεται ο ηθοποιός

Αντί να καθίσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, θα καθίσει εκείνη πρώτη στις 4 Μαΐου 2022. Τι συνέβη;

Ανατροπή υπήρξε τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Το 2018 η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της.

Ωστόσο, αντί να καθίσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, θα καθίσει εκείνη πρώτη στις 4 Μαΐου 2022.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα πληγωμένη με την εξέλιξη αυτή και μέσω του δικηγόρου της, καθιστά σαφές πως ο λόγος που δεν έχει εκδικαστεί η δική της μήνυση, η οποία κατατέθηκε πρώτη είναι λόγω καθυστέρησης προσδιορισμού της από το δικαστήριο.

Παράλληλα, κατηγορεί τον Μάνο Παπαγιάννη για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και θυματοποίησής του.

Είπε συγκεκριμένα ο δικηγόρος της

«Για μια ακόμη φορά δυστυχώς η πλευρά του κύριου Παπαγιάννη, κάνοντας την εμφάνισή της μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, αποπειράται να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό κλίμα για τον ίδιο σε σχέση με το περιστατικό που έλαβε χώρα το 2018 στο θέατρο Χυτήριο αυτή τη φορά, εκμεταλλευόμενη τη γνωστή σε όλους – νομικούς και μη-  καθυστέρηση προσδιορισμού δικάσιμου από την αρμόδια Εισαγγελία λόγω νομικού φόρτου νομικών δικογραφιών. Πράγματι, η κυρία Παυλίδου κατέθεσε πρώτη μήνυση εντός πλαισίου της αυτοφώρου διαδικασία την ίδια μέρα που συνέβη το περιστατικό και κινήθηκε εκ τότε η διαδικασία της προκαταρκτικής εξετάσεως που ολοκληρώθηκε από το 2019.

Δυστυχώς από τον Ιούνιο του 2019 ανέμενε στη σειρά προσδιορισμού…Ενώ ο κύριος Παπαγιάννης κατέθεσε τρεις μήνες μετά τη δική του αντίθετη μήνυση εις ένδειξη αντιπερισπασμού με την γνωστή μέθοδο “θυματοποίησης του δράστη” αυτή προσδιορίστηκε να δικαστεί τον Μάιο του 2022».

Ο Μάνος Παπαγιάννης πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω της δικηγόρου του σημείωσε

«Δεν είπε κανείς ότι συνιστά πρόκριμα της δικαιοσύνης, ούτε κανείς χαρακτήρισε από τη δική μας πλευρά δικονομικά. Άκουσα τη δήλωση του συναδέλφου, αλλά δε θα μπω σε καμία διαδικασία να σχολιάσω αυτά που λέγονται γιατί είμαι υποκειμενική και η κάθε πλευρά έχει το δικαίωμα να έχει τη δική της θέση και να την εκφράζει.

Από εκεί και πέρα, η δημοσιογραφική προσέγγιση είναι πολύ διαφορετική από τη νομική προσέγγιση. Όταν γίνεται ένα γεγονός, όπως το 2018 που συνέβη αυτό το γεγονός, η κάθε πλευρά είχε τις δικές της απόψεις και δημιουργήθηκε μία διαφορετική εντύπωση. Σήμερα η δικαιοσύνη έρχεται με πολύ μεγάλη σαφήνεια για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα στον χώρο εργασίας κι έχει αποφανθεί ότι ως προς το περιστατικό, στο οποίο φέρεται να υπήρχαν εκατέρωθεν αδικήματα. Έχει ασκηθεί στον κ. Παπαγιάννη ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη ως προς το κομμάτι της σωματικής βίας και η κα Παυλίδου αντιμετωπίζει το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Στην επικίνδυνη σωματική βλάβη δεν τιμωρείται το αποτέλεσμα αλλά ο επικίνδυνος τρόπος τέλεσης. Συνεπώς από τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, ο Εισαγγελέας οδηγήθηκε στην κρίση ότι υπήρχε ένας επικίνδυνος τρόπος τέλεσης. Ως προς την απλή σωματική βλάβη, υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση οι συγκεκριμένες βλάβες φέρεται να έχει η παθούσα έχουν χαρακτηριστεί από τη δικαιοσύνη ως απλή σωματική βλάβη. Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι βλάβες φέρεται να είχε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024