Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πωλίνα: «Στη φωτογράφιση για το Playboy είχα βάλει εγώ τους όρους»

Πωλίνα: «Στη φωτογράφιση για το Playboy είχα βάλει εγώ τους όρους»

Το «Πάμε Δανάη» κάνει flashback στη ζωή και την καριέρα της Πωλίνας.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, καθώς και για την προσωπική ζωή της.

«Μπήκα στην ομάδα του Γιάννη Πάριου και ξεκινήσαμε μια περιοδεία. Πήγαμε Αμερική και Αλβανία. Το 1978 ήταν ο 2ος μεγάλος Έλληνας καλλιτέχνης που πέρασε τα σύνορα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο Γιάννης Πάριος είναι το πιο δοτικό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Είναι σαν να έχεις ένα 10χρονο παιδί. Παίζει, πειράζει, κάνει σκανταλιές».

Ο Γιώργος Μαρίνος και ο Σταμάτης Κραουνάκης

Στη συνέχεια η Πωλίνα σχολίασε την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. «Το ότι έχει χαθεί είναι μια προσωπική του επιλογή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Δεν είναι άτομο που εξαφανίζεται έτσι. Ήταν πάντοτε κοινωνικός».

Επίσης, αποκάλυψε ότι η πιο σημαντική συνεργασία της είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Λίνα Νικολακοπούλου.

«Άρχισα το ψηστήρι στον Σταμάτη Κραουνάκη να μου γράψει κομμάτι. Ακούω ένα βράδυ τον τηλεφωνητή «Μου ήρθε έμπνευση, σου έγραψα τραγούδι. Αυτό είναι, παρ΄το και κάνε ό,τι θες». Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία», θυμήθηκε.

Το Playboy και ο Χρήστος Δάντης

Αναφερόμενη στη φωτογράφισή της για το Playboy αποκάλυψε: «Επειδή θα το πληρωνόμουν είχα βάλει όρο ότι εγώ θα αποφασίσω για τη φωτογράφιση.  Ξεκινήσαμε για τις Σεϋχέλλες, γιατί γράφαμε το κομμάτι «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες». Βάλανε ένα σποτάκι από το ρεφρέν του κομματιού και τη φωτογραφία του εξωφύλλου στο κρατικό κανάλι και έγινε πανικός».

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Χρήστο Δάντη που ξεκίνησε ως πιτσιρικάς και βοηθούσε τον Γιάννη Καραλή στις παραγωγές.  «Όταν γράφτηκε το κομμάτι «Push Ups» με ρώτησε ο Καραλής αν θα με πείραζε να πούμε το ντουέτο με τον Δάντη. Του απάντησα «Πας καλά; Ίσα ίσα». Έτσι ξεκίνησε η πρώτη του επαφή με το τραγούδι.

Για τον γάμο της με τον Μεγακλή Βιντιάδη σημείωσε: «Γνωριστήκαμε όταν ήμουν με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Κάποια στιγμή μου είπε αν θέλω να παντρευτούμε και έγινε».

«Στη φάση που ήμουν έγκυος στον Απόστολο δεν είχα πάρει ακόμα διαζύγιο. Οι δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν με ευγένεια. Το εξώφυλλο αυτό είναι ενός φίλου και γείτονα. Την είδηση την έδωσαν οι παρατρεχάμενοι που ήταν δίπλα μου, οι κολλητοί μου. Αυτό ήταν λίγο στενάχωρο»,  είπε.

Η φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου

Όσο για την φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου που έχει μείνει στην ιστορία; «Ο κόσμος φρίκαρε με την αναπαραγωγή της φάρσας. Το πρωτότυπο ήταν τόσο φρικαλέο που το MEGA είπε ότι δεν περάνει. Ο Βλάσσης είχε μπλοκάρει το ασανσέρ της απέναντι πολυκατοικίας. Εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι πρόκειται να συμβεί γιατί οι δύο που πρωταγωνιστούσαν κυνηγιόντουσαν. Εμένα με είχε πάρει ο ένας ασπίδα μπροστά και άρχισα να φωνάζω ότι είμαι έγκυος. Ο Βλάσσης έσκασε αφού ξεμπλόκαρε το ασανσέρ, ντυμένος superman».

Το καινούργιο τραγούδι της Πωλίνας έχει τίτλο «Samba Cariora». Οι εμφανίσεις της ξεκινούν στις 19 Φεβρουαρίου.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024