Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ: Ανειλικρινής ο Τσίπρας για την προοδευτική κυβέρνηση - Συγκυβέρνησε με Καμμένο και Παπαγγελόπουλο

ΚΙΝΑΛ: Ανειλικρινής ο Τσίπρας για την προοδευτική κυβέρνηση – Συγκυβέρνησε με Καμμένο και Παπαγγελόπουλο

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζει το ΚΙΝΑΛ

Με αιχμές και επικρίσεις σχολίασε το ΚΙΝΑΛ τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή του στον Σκάι περί προοδευτικής κυβέρνησης χαρακτηρίζοντας ανειλικρινή και εκ του πονηρού τα όσα είπε σχετικά με το θέμα αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

. «Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον  κ. Παπαγγελόπουλο», επισημαίνει σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, προσθέτοντας ότι «είναι εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή».

Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ τονίζει ότι «για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει».

Επίσης η Χαριλάου Τρικούπη επικρίνει τον κ. Τσίπρας επειδή «συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε».

Το ΚΙΝΑΛ διακηρύσσει ότι η δική του «σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό».

Διαβάστε επίσης – ΚΚΕ σε Τσίπρα: Η προοδευτική κυβέρνηση πέρα από το ΚΙΝΑΛ, χωράει και φθαρμένα υλικά της ΝΔ;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Όταν ο κ. Τσίπρας είχε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ της προόδου και της αντιδραστικής συντήρησης επέλεξε το δεύτερο. Τον κ. Καμμένο και τον κ. Παπαγγελόπουλο. Εκ του πονηρού και ανειλικρινή όσα λέει τώρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης, επειδή είναι σε αποδρομή.

»Όσο για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις ΑΣΕΠ και Διαύγεια, που έγιναν από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας δεν τις ψήφισε και η ΝΔ προσπάθησε να τις καταργήσει.

»Ο κ. Τσίπρας συνέχισε και σήμερα να κρατά ίσες αποστάσεις από τον κ. Καραμανλή, όπως και ο κ. Μητσοτάκης. Όσο για την Αξιοπιστία, την Διαφάνεια και την Αξιοκρατία, που επικαλείται ο κ. Τσίπρας, είναι όσα πολέμησε όταν κυβέρνησε.

»Η δική μας σοσιαλδημοκρατική πρόταση δίνει λύσεις αξιοπρέπειας και προοπτικής για τον Ελληνικό λαό απέναντι στον αδιέξοδο λαϊκισμό».

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024