Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: Απολογείται ο 88χρονος για τη δολοφονία του 67χρονου

Πύργος: Απολογείται ο 88χρονος για τη δολοφονία του 67χρονου

Ο 88χρονος, αναμένεται να απολογηθεί για το στυγερό έγκλημα, το οποίο έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Πύργου, και όχι μόνο.

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Πύργου πέρασε πριν λίγο ο 88χρονος που το πρωί της περασμένης Τετάρτης πυροβόλησε και σκότωσε τον 67χρονο στην είσοδο της επιχείρησής του στο Πράσινο Πύργου.

Ο δράστης και πάλι κρατώντας μαγκούρα και υποβασταζόμενος από τους άνδρες της Ασφάλειας Πύργου οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί, της περασμένης Τετάρτης, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας μετέβη με το αυτοκίνητο του  στο εργοστάσιο ξυλείας που βρίσκεται παράλληλα με την Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Ο 88χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ζήτησε να δει τον επιχειρηματία. Όταν ο αδικοχαμένος 67χρονος έφτασε στην είσοδο της επιχείρησης του, ο δράστης φέρεται να ρώτησε τον επιχειρηματία αν θυμάται την κτηματική διαφορά που είχαν πριν κάποια χρόνια μιας και ο ίδιος ήθελε να τακτοποιήσει τα κληρονομικά του και αν θυμάται και τον ίδιο.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι τόνοι ανέβηκαν και τότε ο ηλικιωμένος άνδρας άρπαξε την μονόκαννη καραμπίνα που είχε πάρει μαζί του και πυροβόλησε τον 67χρονο τραυματίζοντας τον σοβαρά στην περιοχή της δεξιάς κοιλιακής χώρας.

Είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ

Την ώρα του συμβάντος, στο χώρο της αποθήκης ξυλείας βρισκόταν ο γιος του θύματος και ένας ακόμα εργαζόμενος οι οποίοι άκουσαν τον διάλογο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να φανταστούν το κακό που επρόκειτο να συμβεί…

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 67χρονο και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο του Πύργου. Ο άτυχος επιχειρηματίας κατά την διακομιδή του, που έγινε συνοδεία και του γιου του, είχε τις αισθήσεις του όμως λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή αφού  τα τραύματα που έφερε σε ζωτικά όργανα ήταν πάρα πολύ βαριά και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί για τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Συνέλαβαν τον δράστη στο σπίτι του…

Πέρα από το ΕΚΑΒ, στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία η οποία αφού συνέλεξε στοιχεία και προχώρησε στις απαραίτητες έρευνες, ταυτοποίηση τα στοιχεία του δράστη, τον οποίο και συνέλαβε σε λιγότερα από μία ώρα, στο σπίτι του στο Λεβεντοχώρι.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024