3ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης: Εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Σχετικά με την καταγγελία 13 μαθητριών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητές τους.
Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, σχετικά με την καταγγελία 13 μαθητριών που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητές τους.
Υπενθυμίζεται ότι σεξουαλική παρενόχληση από δύο καθηγητές και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση καταγγέλλουν μαθητές και γονείς σχολείου και συγκεκριμένα του 3ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, το οποίο από την περασμένη Τετάρτη (10/2) τελεί υπό κατάληψη γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο.
Είναι χαρακτηριστικό πως στον αύλειο χώρο του σχολείου έχει αναρτηθεί πανό συμπαράστασης στις μαθήτριες, ενώ στην πόρτα εισόδου του σχολείου έχει τοποθετηθεί χαρτόνι στο οποίο έχουν κολληθεί χαρτάκια με χυδαίες εκφράσεις που φέρονται να έχουν ειπωθεί από τους καθηγητές προς τις καταγγέλλουσες μαθήτριες.
Καθηγητής ζήτησε μετάθεση μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση
Ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός αναμένεται να επισκεφτούν σήμερα το 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθητές από δύο καθηγητές του σχολικού συγκροτήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, οι δύο καθηγητές που κατηγορούνται από τα παιδιά, βρίσκονται σε άδεια και όχι – τουλάχιστον για την ώρα – σε διαθεσιμότητα, ενώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο διευθυντής του 3ου Λυκείου Θεσσαλονίκης, ο καθηγητής που καταγγέλλεται από μαθήτριες, του ζήτησε τηλεφωνικά να πάρει μετάθεση σε άλλο σχολείο.
Σημειώνεται από την Τετάρτη τελεί υπό κατάληψη όλο το σχολικό συγκρότημα, ενώ οι μαθητές έχουν αναρτήσει τις καταγγελίες τους, γραμμένες σε χαρτί, στην είσοδο του σχολείου.
- «Ο Χίφι είναι στην κορυφή της λίστας της Βαλένθια»
- Αποθέωση για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν – Οι πρώτες αντιδράσεις
- Λίβανος: Χριστιανικά χωριά διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Νετανιάχου ότι ζήτησαν να προσαρτηθούν στο Ισραήλ
- Οι δηλώσεις του Ρονάλντο μετά τον αποκλεισμό: «Η Πορτογαλία πριν από μένα δεν είχε τίτλο – Το Euro αξίζει όσο ένα Μουντιάλ»
- Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία: Ανησυχία για την εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου στον Ειρηνικό από την Κίνα
- Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Ξυλοκόπησε την εν διαστάσει σύζυγό του σε βενζινάδικο
- Τι έκανε ο Μοντέρο με τη Δομινικανή Δημοκρατία λίγο πριν τον Ολυμπιακό (vids)
- Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Επενδύοντας στη νέα εικόνα της πρωτεύουσας και στο μέλλον της αστικής διαμονής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442