Στη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Αρη, Αλκη Καμπανού, αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι ήταν ένα πάρα πολύ λυπηρό περιστατικό, το οποίο έχει στεναχωρήσει πολύ.
«Είναι ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβηρας, ο οποίος έδωσε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αλκη και τόνισε ότι: «σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαρτίνς:
«Είναι ένα περιστατικό πάρα πολύ λυπηρό. Που με έχει στεναχωρήσει πολύ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Δεν είναι αυτό. Δίνω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και γρήγορα να λυθεί η υπόθεση.
Είναι μία μαύρη σελίδα. Κάτι πολύ λυπηρό και άσχημο για την κοινωνία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία να αλλάξουμε τα πράγματα».
Στη δολοφονία του Αλκη αναφέρθηκε και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος τόνισε: Για την δολοφονία: «Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες καταστάσεις.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις. Ο καθένας ξεχωριστά – παίκτες, παράγοντες και ομάδες – να έχει την κατάλληλη νοοτροπία. Να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα για να μην δυναμιτίζεται το κλίμα».
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την 8η αγωνιστική της Volley League γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.