Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρία ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Basket League

Τρία ματς περιλαμβάνει η 15η αγωνιστική της Basket League

Η 15η αγωνιστική της Basket League κάνει πρεμιέρα σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις

Πρεμιέρα κάνει σήμερα (12/2) η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις, με τις δύο να διεξάγονται στις 17:00 και να ξεχωρίζει το ματς της Λάρισας με την ΑΕΚ (20:00).

Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής ανοίγει στις 17:00, όπου το Περιστέρι θα υποδεχτεί τον Ηρακλή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στο Λαύριο και θέλουν τη νίκη για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη με στόχο την παραμονή του στην κατηγορία.

Επιπλέον, την ίδια ώρα στην Πάτρα ο τοπικός Απόλλων υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου που αποτελεί την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τη νίκη, καθώς θέλουν να βρεθούν στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι-οφ, ενώ η ομάδα της Ρόδου θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ, που σίγουρα δε θα έχει εύκολο έργο, καθώς οι γηπεδούχοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το απέδειξαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης πολύ δύσκολα.

Η Ένωση θέλει τη νίκη για να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024