Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο στην επίθεση - Ξέρουν το όνομά του

Δολοφονία Άλκη: Στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο στην επίθεση – Ξέρουν το όνομά του

Ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται πλέον οι έντεκα από τους δώδεκα σκληροπυρηνικούς χούλιγκαν που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Οι δέκα εξ αυτών βρίσκονται στα χέρια των ελληνικών αρχών, ενώ ένας στα χέρια των αλβανικών αρχών, με το ζήτημα της έκδοσής του στην Ελλάδα να είναι… αρκετά περίπλοκο.

Την ίδια στιγμή, έξι από τους δέκα που βρίσκονται στα χέρια των αρχών στην Ελλάδα έχουν προφυλακιστεί, ενώ ακόμα τέσσερις θα απολογηθούν αύριο, Παρασκευή.

Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στον 12ο εμπλεκόμενο στη δολοφονία. Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος.

Μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άντρας θεωρούνταν «φάντασμα», αφού κανείς δεν γνώριζε την ταυτότητά του. Το μόνο που γνώριζαν είναι ότι πρόκειται για κάτοικο Ωραιοκάστρου.

Ξέρουν το όνομά του

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, φαίνεται πως στενεύει ο κλοιός για τον 12ο εμπλεκόμενο, αφού οι αρχές γνωρίζουν το μικρό του όνομα, ενώ έχουν και μια περιγραφή για την εμφάνισή του.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το τρίτο όχημα παραμένει άφαντο ακόμα.

Πλέον, για τις αρχές θεωρείται κομβικό σημείο να αποσαφηνίσουν τον ρόλο του ατόμου αυτού. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, θεωρείται πολύ σημαντική αυριανή η κατάθεση του 25χρονου «Αθηναίου», ο οποίος παραδόθηκε χθες, Τετάρτη, στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του σήμερα ο 21χρονος, έδειξε τον 25χρονο ως τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φοιτητή.

Στη φυλακή συνολικά έξι άτομα

Νωρίτερα, το δρόμο για τις φυλακές πήραν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, μετά από μαραθώνιες απολογίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους «έδειξαν» το δρόμο για τη φυλακή σε δύο νεαρούς, 21 ετών, κι έναν 23χρονο.

Έτσι, μέχρι στιγμής για την φονική επίθεση έχουν προφυλακιστεί έξι κατηγορούμενοι, ενώ αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Ο 11ος που ταυτοποιήθηκε για το άγριο έγκλημα παραδόθηκε νωρίτερα στις αρχές της Αλβανίας, όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο συνήγορός του, ωστόσο παραμένει άγνωστο προς το παρών τι θα γίνει με την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024