Αμ' έπος, άμ' έργον ο Ανδρουλάκης: το βράδυ στην TV δίνει στοιχεία και για το νόμιμο και για το ηθικό και καταθέτει μήνυση στον Αδωνι που για Predator έπεα πτερέοντα και από τηγανίτα τίποτα
Με πρωταγωνιστές τις ημέρες της εβδομάδος και τον Φεβρουάριο μήνα επιλέγει να μάς πει «καλημέρα» ο Αρκάς.
Στο σημερινό σκίτσο του, ο Φεβρουάριος είναι περιτριγυρισμένος από τις ημέρες, οι οποίες τρέφουν μόνο καλά λόγια γι’ αυτόν, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως τον πιο… γλυκούλη μήνα.
Αντιθέτως, ο Φεβρουάριος δεν φαίνεται διατεθειμένος για… πολλά πολλά, δηλώντας πως κάτι τέτοιες στιγμές χαίρεται που έχει μόνο 28 ημέρες.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.