Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ξεσπά η 30χρονη - «Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει»

Δίκη Στάθη Παναγιωτόπουλου: Ξεσπά η 30χρονη – «Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει»

Φορτισμένη η 30χρονη στη δίκη Παναγιωτόπουλου για το revenge porn.

Καταπέλτης η 30χρονη στη δίκη για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εκμεταλλευόταν τα συναισθήματά μου γι’ αυτόν και την εμπιστοσύνη που του είχα», κατέθεσε, μεταξύ άλλων, η 30χρονη, η πρώτη που κατήγγειλε τον γνωστό πρώην παρουσιαστή.

«Είχε σκοπό να με βλάψει και να με διασύρει. Ποτέ δεν προσπάθησε να επανορθώσει έμπρακτα με κανέναν τρόπο», συμπλήρωσε η 30χρονη στη δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ετυμηγορία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για το πρώην μέλος του «Ράδιο Αρβύλα», ήταν η καταδίκη του σε πέντε χρόνια φυλάκισης, αλλά, με τριετή αναστολή. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Η δικηγόρος της 30χρονης εξέφρασε την ικανοποίηση της πελάτισσάς της από την ποινή, καθώς είναι η ανώτατη που θα μπορούσε να δοθεί.

«Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε με τη μεγαλύτερη ποινή. Τα όσα είχαμε πει και ισχυριζόμασταν τόσο καιρό αποδείχθηκαν στην ακροαματική διαδικασία και προστέθηκαν και νέα στοιχεία. Συνεπώς αποδείχθηκε και η αξιοπιστία της καταγγέλλουσας. Από την άλλη, δυστυχώς, δεν έγινε δεκτό το αίτημα, για να παραπεμφθεί η υπόθεση στο Κακουργιοδικείο».

Δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε ότι προσπάθησε και «έσβησε» πολλά από τα χαρακτηριστικά των ροζ βίντεο, προκειμένου να μην διακρίνεται το πρόσωπο.

«Δεν απέβλεπε στη βλάβη του προσώπου της μηνύτριας, καθώς οι φωτογραφίες δεν έδειχναν πρόσωπο, αλλά ακόμη και στα συγκεκριμένα βίντεο, το πρόσωπό της είναι εντελώς απροσδιόριστο και δεν φαίνεται πουθενά. Ως ένα βαθμό θεωρείται ότι υπάρχει μία δικαίωση των ισχυρισμών του κατηγορουμένου», ανέφερε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024