Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε - Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ [Εικόνες]

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος που παραδόθηκε – Σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ [Εικόνες]

Θεωρείται ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο 25χρονος, που καταζητούνταν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Πρόκειται για τη 1οη συνολικά σύλληψη (συμπεριλαμβανομένου και του 23χρονου) για την εν λόγω υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος είναι σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, ενώ μετά την επίθεση έσπευσε στην Αθήνα για να γλυτώσει.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα thesstoday.gr, θεωρείται ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη και δολοφόνησαν τον 19χρονο ενώ ήταν ενεργός στα social media αναρτώντας εικόνες από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις συγκρούσεις τους.

Παράλληλα, ταξίδευε στις οργανωμένες εκδρομές στα ματς εκτός έδρας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στην άγρια επίθεση αν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι τον σέβονταν και τον θεωρούσαν «άτυπο αρχηγό» της ομάδας.

Όσοι αρχές τον αναζητούσαν εκείνος κρύβονταν σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον αφού καταθέσει στις αρχές θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Από τους 11 κατηγορούμενους για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία, μετά την παράδοση και του «Αθηναίου», ασύλληπτος παραμένει μόνο ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ αναμένεται το διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

Γεμάτο ΠΑΟΚ το προφίλ του στα social media

Μάλιστα, η… αγάπη του για την ομάδα φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook, το οποίο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024