Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος - Το εξετάζει η Ασφάλεια

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με γάντι που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος – Το εξετάζει η Ασφάλεια

Σημειώματα, φανέλες και κασκόλ συγκεντρώθηκαν και δόθηκαν στην οικογένεια.

Ενα γάντι το οποίο βρέθηκε ανάμεσα στα κεριά που αφήνουν οι πολίτες στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης, βρίσκεται στα χέρια των Αρχών με την Ασφάλεια να εξετάζει αν βρισκόταν από πριν εκεί ή αν τοποθετήθηκε αργότερα, όταν άρχισαν να αφήνουν διάφορα αναμνηστικά οι άνθρωποι που επισκέπτονταν τον χώρο.

Το δερμάτινο γάντι, εντοπίστηκε χθες από τους ανθρώπους του Άρη που μάζευαν όλα όσα είχαν αφήσει οι πολίτες στο σημείο δολοφονίας του 19χρονου, προκειμένου να τα παραδώσουν στην οικογένεια του φοιτητή.

Όπως είπε ο υπεύθυνος της επιχείρησης που στήθηκε, Λευτέρης Τσιλιγκόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την ώρα που μάζευαν τις φανέλες, τα κασκόλ και τα μηνύματα, είδαν ανάμεσα στα κεριά ένα γάντι.

Αμέσως ειδοποίησαν τις Αρχές και κλιμάκιο της Ασφάλειας το παρέλαβε για να το ελέγξει μήπως βρει γενετικό υλικό ή αποτυπώματα που σχετίζονται με το έγκλημα.

Παραδόθηκε και ο ένατος ύποπτος

Παραδόθηκε αυτοβούλως ο ένας από τους δύο καταζητούμενους για τη δολοφονία του Άλκη, ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν. Πρόκειται για τον 25χρονο Έλληνα που αναζητούνταν στην Αθήνα καθώς ήταν μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα. Αυτή τη στιγμή από τους 11 υπόπτους εκκρεμεί η σύλληψη του 20χρονου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνοδευόμενος από συνήγορο, εμφανίστηκε νωρίτερα στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Κατά πληροφορίες πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, παρότι υπήρχαν αναφορές που ήθελαν τον νεαρό να κρύβεται στην Αθήνα, εκείνος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και κρυβόταν πιθανότατα σε φίλους του.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024