Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Κρεμλίδου: «Υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο - Είμαι 17 ετών σε αυτές»

Έλενα Κρεμλίδου: «Υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο – Είμαι 17 ετών σε αυτές»

Η instagrammer ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τις γυμνές φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. «Μου στέλνουν εκβιαστικά μηνύματα», αποκάλυψε.

Στον «Γολγοθά» που περνά τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

Κάποιος διέρρευσε γυμνές της φωτογραφίες στο διαδίκτυο και από τότε η γνωστή instagrammer προσπαθεί να τις εξαφανίσει.

Παράλληλα, κυκλοφορούν και τρία ροζ βίντεο στα οποία αναγράφεται το όνομά της, ωστόσο όπως τονίζει η ίδια δεν είναι αυτή.

Μιλώντας στο «Πρωινό» εξήγησε τι έχει συμβεί.

«Υπάρχουν δύο συμβάντα. Πρώτον, κυκλοφορούν τρία ροζ βίντεο στα οποία λένε ότι είμαι εγώ, αλλά δεν είμαι εγώ. Είναι τρία διαφορετικά κορίτσια. Τα κυκλοφορούν στα sites ή μου τα στέλνουν εμένα. Όταν ξεκίνησε αυτό πήγα στη Δίωξη. Έχω ένα συγκεκριμένο κείμενο, το οποίο στέλνω σε κάθε σάιτ. Τους λέω ότι δεν είμαι εγώ και παρακαλώ να το κατεβάσουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια. Τότε πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν: «Ή θα μου στείλεις άλλο υλικό ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου»».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν έβγαλε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν ανήλικη. «Ήμουν 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δε γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα. Πήρα αμέσως στη Δίωξη, πήγα από τα γραφεία και τους εξήγησα τι μου συνέβη. Στα μηνύματα δεν απάντησα και έτσι ξεκίνησε η διαρροή».

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι η αφορμή για να μιλήσει δημόσια γι’ αυτό ήταν ένα τρίτο βίντεο που λένε ότι πρωταγωνιστεί, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι η ίδια.

«Ακόμα και να ήμουν σε αυτά τα βίντεο, δεν υπάρχει ντροπή. Κι επίσης πολλές φορές επιλέγω πολλές πλευρές του εαυτού μου πιο σέξι, είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Είναι δέκα χρόνια τώρα. Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη τώρα και γι’ αυτό μιλάω. Νιώθω πιο δυνατή», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024