Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μού είπε “έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα”»

Δανάη Μπάρκα: «Σκηνοθέτης μού είπε “έτσι όπως είσαι δεν θα κάνεις καριέρα”»

«Μου έχει συμβεί μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια και ηθοποιός.

Μια προσωπική της ιστορία από το θέατρο μοιράστηκε on air στο «Πάμε Δανάη!» η Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια, με αφορμή τα λόγια του Χρήστου Αντωνιάδη ότι στο παρελθόν άνθρωπος από τον χώρο της μουσικής του είχε πει να χάσει κιλά αν θέλει να κάνει καριέρα, αποκάλυψε ότι υπήρχε σκηνοθέτης, ο οποίος στην ηλικία των 22-23 ετών, της είχε πει ότι δεν πρόκειται να πάει μπροστά εξαιτίας της εικόνας της.

«Παιδιά εγώ πιστεύω ότι γενικά είναι σκληρή η βιομηχανία αυτή του θεάματος και σας το λέω όχι εκ του ασφαλούς αλλά εκ πείρας… Δεν έχει σταματήσει αυτό το ότι “πρέπει να είσαι κάπως για να εκτίθεσαι”. Έχει υπάρξει σκηνοθέτης που μου έχει πει, όταν μάλιστα ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία και ούσα κόρη ηθοποιού, κάποια πράγματα για μένα ήταν πολύ πιο σκληρά, ήξερα ότι βγαίνω και θα με κρίνουν εις διπλούν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έβγαινε στη σκηνή και άκουγα, “αυτή είναι η κόρη της Βίκυς”. Αυτό για ένα παιδί 22-23 χρονών είναι πολύ σκληρό. Έχεις να διαχειριστείς το αν είσαι βύσμα ή το αν δεν είσαι, ακόμα και αν τα έχεις κάνει όλα σωστά και αξιοκρατικά και έχεις και έναν σκηνοθέτη σκληρό που μπροστά σε κόσμο θα σε πληγώσουν και θα σε μαστιγώσουν ψυχολογικά λέγοντάς σου “έτσι δε θα κάνεις καριέρα, τι ρόλους θα παίξεις;” ενώ η ζωή έχει όλους τους ρόλους».

«Μου έχει συμβεί αυτό και μάλιστα πολύ άγρια και μπροστά σε πολύ μεγάλο θίασο και με πολύ υποτιμητικό τρόπο. Μετά ήταν σαν να μη συνέβη τίποτα. Και όταν ακούστηκε ότι θα κάνω εκπομπή στην τηλεόραση με πλησίασαν άνθρωποι για να μου πουν ότι ίσως πρέπει να χάσω κιλά για να βγω» κατέληξε.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024