Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στις 15 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της Skoda Fabia Monte Carlo

Στις 15 Φεβρουαρίου η πρεμιέρα της Skoda Fabia Monte Carlo

Η έκδοση Monte Carlo επιστρέφει στην γκάμα της νέας γενιάς της Fabia, αποτελώντας, ελλείψει RS έκδοσης την κορυφαία διαθέσιμη επιλογή

Αποκαλυπτήρια στα μέσα του μήνα για την κορυφαία επιλογή της τέταρτης κατά σειρά γενιάς της Fabia, με την μορφή της έκδοσης Monte Carlo η οποία, με δεδομένο ότι η Skoda δεν προτίθεται να εξελίξει έκδοση RS, θα αποτελεί την πιο σπορ έκφραση του supermini.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες για τον κινητήρα με τον οποίο θα είναι διαθέσιμη η Fabia Monte Carlo, επικρατέστερος υποψήφιος είναι ο γνώριμος TSI του 1,5 λίτρου στην εκδοχή ισχύος των 150 ίππων που εφοδιάζει ήδη το τσεχικό supermini.

Θα συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, επιτρέποντας και στην Fabia Monte Carlo να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δευτερόλεπτα.

Έτσι αν και επί της ουσίας δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο μηχανικών μερών στην περίπτωση της Monte Carlo έκδοσης, η Skoda θα επιχειρήσει να τις αντισταθμίσει με μια πιο δυναμική εμφάνιση η οποία θα περιλαμβάνει, μεγαλύτερο splitter μπροστά, ξαναγραμμένα κατώτερα πλευρικά τμήματα, νέο αεροδυναμικό διαχύτη και μεγαλύτερο spoiler για την κορυφή της θύρας του πορτ μπαγκάζ.

Από την σπορ αναβάθμιση εξαίρεση δεν θα αποτελέσει το εσωτερικό με κυρίαρχα τα σπορ καθίσματα, τις κόκκινες λεπτομέρειες στις επενδύσεις, το σπορ τιμόνι καθώς και νέα πλαστικά στο εσωτερικό των θυρών και στο ταμπλό που να παραπέμπουν σε ανθρακόνημα.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024