Κακή ήττα για την Αταλάντα λίγο πριν τον Ολυμπιακό. Οι Μπεργκαμάσκι ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα τους από την Κάλιαρι για την 24η αγωνιστική της Serie A.
Η ομάδα της Σαρδηνίας, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκαστόν Περέιρο, που πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ κέρδισε και την αποβολή –με απευθείας κόκκινη κάρτα– του Μούσο στο 52’, αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, έφυγε από το Μπέργκαμο με το «τρίποντο».
Ο Παλομίνο πέτυχε το μοναδικό γκολ της ομάδας του Γκασπερίνι, ισοφαρίζοντας προσωρινά στο 64ο λεπτό. Μάλιστα, το πλήγμα για την Αταλάντα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, καθώς ο Ντουβάν Ζαπάτα, που ήρθε από τον πάγκο στο 58′, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 72′.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι βασικός με τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε ο Λυκογιάννης, ενώ ο Κουρφαλίδης πέρασε στο 90’ ως αλλαγή.
Πλέον, με αυτήν την ήττα οι Μπεργκαμάσκι παρέμειναν στην 4η θέση με 43 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Κάλιαρι ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη, ανεβαίνοντας στους 20 βαθμούς.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.