
Γιάννης Κότσιρας: «Η τραπ δεν είναι μουσική – Τη θεωρώ τραγική»
«Καταπέλτης» ο τραγουδιστής για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών.
Για τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας αλλά και τα άσχημα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ελληνική κοινωνία, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κότσιρας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα».
Ο αγαπημένος τραγουδιστής δήλωσε μεταξύ άλλων πως είναι σημαντικό ένας καλλιτέχνης να περνά καλά και να σέβεται τις συνεργασίες του, καθώς «εάν δεν υπάρχει αυτό, όλες οι εμπορικές επιτυχίες είναι άχρηστες», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τα τελευταία δύο δύσκολα χρόνια της πανδημίας, ο ίδιος ανέφερε πως η μόνη λύτρωσή του είναι η οικογένειά του, τα παιδιά του και η γυναίκα του.
Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως του έχουν γίνει προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές, τις οποίες αρνήθηκε γιατί δεν του άρεσαν.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τον εαυτό του, «μυστήριο, και όχι τόσο εύκολο άνθρωπο».
Αναφορικά με το τραγούδι του, για την πετυχημένη σειρά «Σασμός», δήλωσε πως έχει στενή σχέση με την Κρήτη και ξέρει τι σημαίνει «συμφιλίωση».
Σε ό,τι αφορά τα τελευταία τραγικά γεγονότα που βιώνει η κοινωνία, ο τραγουδιστής είπε πως πίστευε ότι η πανδημία θα ένωνε τον κόσμο και θα έβγαζε τον καλό του εαυτό.
«Προφανώς όμως δεν έχουμε καλό εαυτό, για να βγει», επισήμανε.
Όσο για τη νέα φουρνιά καλλιτεχνών και δη στη σκηνή της τραπ δήλωσε: «Εγώ ακούω πολλή ξένη μουσική και ψάχνομαι για νέα παιδιά. Δεν θεωρώ μουσική την τραπ, τη θεωρώ τραγική» επεσήμανε.
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή του
- Σαμοθράκη: Αποκατάσταση του Ιερού των Μεγάλων Θεών
- Πόλεμος στη Γάζα: Ο επικεφαλής της Μοσάντ στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προσπάθειας εκτοπισμού των Παλαιστινίων
- Νίκη της Εθνικής Εφήβων πριν το Eurobasket U18 (75-70)
- «Ενότητα, σκληρότητα και ταχύτητα» – Συνάντηση έξι υπουργών Εσωτερικών στη Βαυαρία για τη μετανάστευση
- Περιστέρι: Τροχαίο με γερανοφόρο όχημα – Έσπασαν τα φρένα, το εγκατέλειψε ο οδηγός και έπεσε σε κολώνα
- Γελένα Τοντόροβιτς, το κορίτσι του μπάσκετ: Από το ΟΑΚΑ και τον Γιάννη, πρώτη γυναίκα προπονήτρια ανδρικής ομάδας μπάσκετ στη Βραζιλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις