Ένας αναπληρωτής σερίφης στις ΗΠΑ έσωσε σκύλο μέσα από φλεγόμενο όχημα στο Κολοράντο, με αποτέλεσμα να δέχεται συγχαρητήρια.
Το περιστατικό συνέβη στις 22 Ιανουαρίου και η κάμερα που έφερε ο Μάικλ Γκρέγκορεκ στη στολή του κατέγραψε τις δραματικές σκηνές.
«Μόλις έφτασα στο σημείο, το πρώτο πράγμα που είδα ήταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος και ιδιοκτήτης του σκύλου να πετάει κάτι στο πίσω μέρος του οχήματος», είπε.
Προσπαθούσε να τον σώσει και ο ιδιοκτήτης
Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ντάγκλας του Κολοράντο, διακρίνεται ο σκύλος καθώς βγαίνουν καπνοί απ’ το αμάξι. Ο ιδιοκτήτης του προσπαθεί να τον τραβήξει έξω, αλλά δεν τα καταφέρνει. Τότε παρεμβαίνει ο αστυνομικός και απομακρύνει τον σκύλο.
Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, ένας κτηνίατρος που έμενε κοντά στο σημείο έλεγξε τον σκύλο και επιβεβαίωσε ότι ήταν καλά.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.