Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άλκης: Μαθητές συρρέουν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου

Άλκης: Μαθητές συρρέουν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου

Μαθητές από πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης συρρέουν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου για να αφήσουν ένα λουλούδι ή ένα σημείωμα. Δείτε τι έγραψαν στον δρόμο.

Μαθητές από πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να φτάνουν στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης επί της οδού Θεοδώρου Γαζή, στην περιοχή Χαριλάου.

Πριν από λίγη ώρα, μαθητές έφτασαν στο σημείο, για να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του, ενώ έγραψαν με σπρέι στο πλακόστρωτο που σημειώθηκε η δολοφονία: «Σήμερα ο Άλκης, αύριο εμείς. Ας γίνει η αφορμή να αλλάξουμε τον κόσμο!».

Κρέμασαν και πανό

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Θεσσαλονίκης, κρέμασαν ένα πανό στα κάγκελα του σχολείου που βρίσκεται στην απέναντι μεριά, το οποίο γράφει: «Δεν ξεχνάμε. Σήμερα ο Άλκης αύριο εμείς; Όχι! Όλοι για έναν και ένας για όλους».

«Φωνάζουμε δυνατά το σύνθημα: ‘Σήμερα ο Άλκης, αύριο εμείς. Ας γίνει η αφορμή για να αλλάξουμε τον κόσμο’. Οι μαθητές δίνουμε ένα ηχηρό μήνυμα απέναντι στην βία, απέναντι σε αυτό το αποτρόπαιο γεγονός που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα. Το καταδικάζουμε και θα προχωρήσουμε σε πολύμορφες δράσεις, όπως γίνεται όλη την εβδομάδα σε όλα τα σχολεία της Θεσσαλονίκης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, μαθήτρια στο grtimes.gr.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκατοντάδες άνθρωποι συνεχίζουν να φτάνουν στο σημείο της δολοφονίας προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι, ένα κεράκι, μια φανέλα της ομάδας τους και ένα μήνυμα, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ζητούν η οδός Θεοδώρου Γαζή να μετονομαστεί σε οδό «Αλκιβιάδη Καμπανού».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024