Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η συνεργασία Μανωλά – Σωκράτη και η επιστροφή του Σισέ

Η συνεργασία Μανωλά – Σωκράτη και η επιστροφή του Σισέ

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ανεβάζουν την απόδοσή τους και αυτό οφείλεται και στην καλή συνεργασία που έχουν

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε δυναμικά και τον φετινό Γενάρη ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, ενόψει και της προσπάθειας για πρόκριση στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι φυσικά η δυναμική που έχουν αναπτύξει οι ερυθρόλευκοι στο κέντρο της άμυνας μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά.

Αν μη τι άλλο λοιπόν οφείλει κάποιος να σταθεί στην ποιότητα που έχουν οι πρωταθλητές στα στόπερ και στην συνεργασία Μανωλά – Παπασταθόπουλου όπως βεβαίως και στην επιστροφή του Σισέ.

Πάμε όμως στην παρουσία των δύο Ελλήνων κεντρικών αμυντικών, καθώς ο Σισέ είναι τώρα στο Κόπα Άφρικα και θα διεκδικήσει το τρόπαιο με την Εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος ανεβάζουν την απόδοσή τους και αυτό οφείλεται και στην καλή συνεργασία που έχουν.

Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για δύο πολύ έμπειρους παίκτες με παραστάσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Και είναι ξεκάθαρο πως αυτή η εμπειρία αποοδίδει «καρπούς» για την άμυνα των ερυθρόλευκων.

Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι δύο παίκτες γνωρίζουν καλά το παιχνίδι ο ένας του άλλου, καθώς έχουν συνυπάρξει για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Εθνική ομάδα.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο ένας «συμπληρώνει» τον άλλον, καθώς μιλάμε για δύο στόπερ με διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους κι αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος, που βοηθά σε μεγάλο βαθμό το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς.

Δίχως άλλο, η συνεργασία Μανωλά – Παπασταθόπουλου μπορεί να προσφέρει πολλά στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού και είναι δεδομένο πως ο Πορτογάλος τεχνικός ποντάρει πολλά σε αυτή την συνεργασία και ενόψει των δύο σημαντικών αναμετρήσεων απέναντι στην Αταλάντα.

Και κανείς βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνά πως οι εμπειρίες που έχουν αποκομίσει οι δύο παίκτες από τα μεγάλα πρωταθλήματα, μπορεί ν’ αποδειχθούν κάτι παραπάνω από καθοριστικές στις δύο αναμετρήσεις με τους Ιταλούς, γιατί η εμπειρία μετράει πολύ στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Αναφερθήκαμε στα δύο παιχνίδια με την Αταλάντα και θα πρέπει να εστιάσουμε στις σκέψεις του Μαρτίνς να παίξει με τρεις στόπερ στο πρώτο ματς με την ιταλική ομάδα.

Ο Σισέ λοιπόν θα επιστρέψει σε λίγες μέρες στην Ελλάδα και κρίνοντας από την εξαιρετική εικόνα που έχει φέτος ο Σενεγαλέζος στόπερ, είναι προφανές γιατί ο Μαρτίνς θέλει να παίξει με τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει Μανωλά και Σωκράτη να έχουν καλή συνεργασία και περιμένει και τον Σισέ, ο οποίος θα δώσει ύψος στα μετόπισθεν αλλά θα βοηθήσει και στο «χτίσιμο» παιχνιδιού από την άμυνα.

Ένα στοιχείο στο οποίο ο Αφρικανός στόπερ έχει εξελιχθεί πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, βοηθώντας την ανάπτυξη των πειραιωτών.

Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό γιατί ο Μαρτίνς στηρίζει πολλά στην συνοχή στο κέντρο της ερυθρόλευκης άμυνας, με την μεταγραφή του Μανωλά να ενισχύει ακόμα περισσότερο τους πρωταθλητές Ελλάδας και να δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα του λιμανιού.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024