
Ο Νίκος Κουρκούλης απαντά στις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου
Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου ζουν πια μόνιμα στην Ελλάδα
Ο Νίκος Κουρκούλης απάντησε πρώτη φορά στις φήμες για τον χωρισμό του με την Κέλλυ Κελεκίδου.
Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο Πρωινό και αναφέρθηκε στην γυναίκα του αλλά και τα χρόνια που έζησε στην Αυστραλία.
«Είμαστε 18 χρόνια μαζί και 13 χρόνια παντρεμένοι. Έχουμε περάσει μεγάλες δοκιμασίες με την Κέλλυ και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντάσεις υπήρχαν. Είναι δυνατόν να μην περάσει ένα ζευγάρι κρίση που είναι 20 χρόνια μαζί; «, είπε αρχικά ο τραγουδιστής.
«Δεν χωρίσαμε με την έννοια να μείνουμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπήρξε μια περίοδος που αναγκαστήκαμε εν μέρει γιατί ήταν μια μετάβαση από την Αυστραλία στην Ελλάδα, ήταν κοντά στον ένα χρόνο. Η οικογένειά μου ήταν στην Αυστραλία κι εγώ ήμουν μόνος μου εδώ. Τότε ήταν μια περίοδος που υπήρχαν πιο έντονα σενάρια χωρισμού.», σημείωσε ο Νίκος Κουρκούλης.
«Το να ζήσει χώρια δεν είναι θέμα σκέψεων, είναι θέμα δρομολόγησης της ζωής. Αν η ζωή με τα δεδομένα που έχεις δεν σου αρέσει ή δεν ταιριάζει και στους δύο. Μας βγήκε μόνο του αυτό, το να ζήσουμε χώρια», κατέληξε ο τραγουδιστής.
Δείτε το βίντεο
- Ουκρανία: Οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ ενδέχεται να επισκεφθούν σύντομα το Κίεβο
- Νίκολιτς: «Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως δεν είναι αποφασιστικό – Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός»
- Επέστρεψε στις διαδικτυακές δημοπρασίες ο Γιώργος Τσαγκαράκης – Τι είπε για το Ευαγγέλιο κειμήλιο
- Σελήνη: Γιατί πήρε στην ανθρωπότητα τόσο καιρό να επιστρέψει;
- Τσέλσι – Πορτ Βέιλ 7-0: Δια περιπάτου στους «4» του FA Cup οι «μπλε»
- H μάχη για την παραμονή στη Super League ξεκίνησε με… μπουρλότο



