Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Γκατσίνοβιτς

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Γκατσίνοβιτς

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, με το σέρβο μέσο να βρίσκεται ήδη στα γραφεία των Πράσινων για τις υπογραφές

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε μια πολύ σημαντική κίνηση την τελευταία μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, καθώς είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο 26χρονος Σέρβος είναι ο ποδοσφαιριστής που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, με το Τριφύλλι να έρχεται σε συμφωνία με τη Χόφενχαϊμ, στην οποία ανήκει, για να τον αποκτήσει μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Γκατσίνοβιτς βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και στα γραφεία του Παναθηναϊκού, έχει περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα βάλει τις επόμενες ώρες την υπογραφή του σε συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Γιοβάνοβιτς μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν εξάρι όσο και σαν οκτάρι και είναι ο παίκτης με τον οποίον ο Παναθηναϊκός συζητούσε τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκατσίνοβιτς από την πλευρά του ήθελε να φύγει από το γερμανικό σύλλογο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να διεκδικήσει την συμμετοχή του στην αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το τριφύλλι τού προσέφερε αυτήν την ευκαιρία και ο 27χρονος μέσος αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σέρβος χαφ έχει πλούσιο βιογραφικό στη Γερμανία και την Bundesliga, καθώς έχει αγωνιστεί σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Χόφενχαϊμ, ενώ εκτός των άλλων έχει παίξει και σε Βοϊβοντίνα και Απόλλωνα Λεμεσσού.

Ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τον παίκτη και είναι αυτός που έδωσε το τελικό «ΟΚ» για την απόκτησή του, ενώ είναι σε πολύ καλή ηλικία και μπορεί να προσφέρει λύσεις σε όλη τη μεσαία γραμμή, αλλά και σε διαφορετικούς σχηματισμούς.

Συνολικά έχει παίξει φέτος σε 6 ματς με τη Χόφενχαϊμ και έχει 1 ασίστ, ενώ συνολικά μετρά στην καριέρα του 256 ματς με 24 γκολ και 28 ασίστ.

Ο Γκατσίνοβιτς έχει κάνει μεταγραφές που έχουν ξεπεράσει τα 5.500.000 ευρώ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία μετρά 23 συμμετοχές και 2 γκολ.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024