Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βasket League: Φουλ δράση με τέσσερις αναμετρήσεις

Βasket League: Φουλ δράση με τέσσερις αναμετρήσεις

Με τέσσερις ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική στην Basket League

Γεμάτο είναι και σήμερα το πρόγραμμα της Basket League και περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα παιχνίδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 17:00, ενώ στις 19:45 ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά το Λαύριο, που ενισχύθηκε με τους Ρασάντ Βον και Ντάνι Πίπεν, θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, που αντικατέστησε τον Μάλκολμ Γκρίφιν με τον Φιλ Γκριν, ο οποίος όμως δεν έχει φθάσει ακόμη στη Θεσσαλονίκη.

Ιωνικός και Απόλλων Πάτρας διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι που μπορεί να αποδειχτεί σημαντικό στην έκβαση της μάχης παραμονής, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Χουγκάζ με τη φανέλα του Ιωνικού, καθώς αναμένεται να επιστρέψει αμέσως στον Παναθηναϊκό εξαιτίας της απουσίας του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Τέλος, στην Πάτρα ο Προμηθέας υποδέχεται το ανεβασμένο τις τελευταίες εβδομάδες Περιστέρι σε έναν αγώνα που θα κρίνει ίσως πολλά στη μάχη της τετράδας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 19:45 με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Άρη, στη ρεβάνς της ήττας του στο Nick Galis Hall.

Οι απουσίες του Παναθηναϊκού είναι ήδη γνωστές, καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Ντάριλ Μέικον, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά, για τον Άρη θα απουσιάσουν οι Σχίζας και Σιδηροηλίας.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024