Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορινθία: Δεύτερος νεκρός από το τροχαίο κοντά στα Ίσθμια - Πέθανε και ο οδηγός της μηχανής

Κορινθία: Δεύτερος νεκρός από το τροχαίο κοντά στα Ίσθμια – Πέθανε και ο οδηγός της μηχανής

Τραγωδία στην άσφαλτο με δύο νεκρούς στην Κορινθία.

Νεκρός είναι και ο 63χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας που συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στα Ίσθμια στην Κορινθία. Θυμίζουμε ότι νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε στο νοσοκομείο και η άλλη επιβάτιδα της μοτοσικλέτας.

Ποιος ήταν ο νεκρός οδηγός

Ο τραυματισμός του οδηγού της μοτοσικλέτας και επί χρόνια προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Σταύρου Πέρρου, σύμφωνα με πληροφορίες του korintrhostv.gr, ήταν βαρύτατος. Οι γιατροί του νοσοκομείου Κορίνθου όπου μεταφέρθηκε, πάλεψαν επί τέσσερις ώρες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά, δυστυχώς o μοτοσικλετιστής κατέληξε.

Να σημειώσουμε ότι στη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του 63χρονου με ΙΧ αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Κυριακής, στην παλαιά Εθνική Οδό Ισθμού – Επιδαύρου στη διασταύρωση στα Ίσθμια Κορινθίας, τραυματίστηκε θανάσιμα η 53χρονη συνεπιβάτης του.

Στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διακομίστηκαν, η 53χρονη γυναίκα κατέληξε, ενώ ο 63χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας μπήκε στο χειρουργείο, αλλά, τελικά, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Το αντίο στον Σταύρο Πέρρο από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πειραιά

Η ανάρτηση του προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά για τον εκλιπόντα: «Θέλω να αποχαιρετήσουμε από τη ζωή έναν αξιόλογο και έντιμο άνθρωπο, μαχητικό συνδικαλιστή, εργατικό επαγγελματία και πάνω από όλα, καθαρό και ευθύ στις κουβέντες του.

Απεβίωσε το μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, ο καλός άνθρωπος, Κορυδαλλιώτης Κρεοπώλης, μέλος Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ και επί χρόνια Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρεοπωλών, Σταύρος Πέρρος – Stauros Perros.

Υ.Γ. Τον εκτίμησα ιδιαιτέρως μόλις τον επισκέφθηκα πρώτη φορά στο μαγαζί του, όταν είδα που ανέγραφε μία ταμπέλα στο τοίχο…

«ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ MARKETING»

Και ζήτησα να μου στείλει μία ίδια στο Επιμελητήριο όπως και το έπραξε άμεσα!

Αυτός ήταν ο Σταύρος σαν χαρακτήρας…

Αιωνία του η Μνήμη!!!».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024