Θεσσαλονίκη: ΙΧ ανατράπηκε στο κέντρο της πόλης – Το… ίσιωσαν περαστικοί και συνέχισε την πορεία του
Αυτοκίνητο ανατράπηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με τη βοήθεια περαστικών επανήλθε στη κανονική θέση του. Ο οδηγός του επιβιβάστηκε σ' αυτό και συνέχισε την πορεία του σαν τίποτε να μην είχε συμβεί.
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (φωτογραφία, επάνω), τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα Σάββατο, με ΙΧ που ανατράπηκε για ανεξήγητο λόγο.
Επεσε σε σταθμευμένο
Σύμφωνα με το grtimes.gr, το ατύχημα σημειώθηκε μεταξύ των οδών Αλεξάνδρου Σβώλου και Πλατείας Ιπποδρομίου όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός ΙΧ έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.
Επειτα από πολλές προσπάθειες, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 20 άτομα, το αυτοκίνητο επανήλθε στην κανονική θέση του και ο οδηγός αφού ευχαρίστησε τους… εθελοντές το πήρε και έφυγε.
Μικρές ζημιές προκλήθηκαν μόνο στο αυτοκίνητο που ανατράπηκε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.