Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7:00 το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη όταν αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ τράκαρε με ταξί σε κεντρικό δρόμο της πόλης, βγήκε από την πορεία του και διέγραψε τρελή κούρσα παρασύροντας και κόβοντας δέντρα, ενώ καρφώθηκε σε μια στάση λεωφορείου και σε ένα ακόμη δέντρο.
Τραυματίας ο οδηγός του λεωφορείου
Από τύχη δεν έχουν υπάρξει θύματα, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Όσον αφορά στο αν υπήρχαν επιβάτες, πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός ήταν μόνος του, ενώ κατά άλλες, υπήρχαν λίγοι επιβάτες, ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για άλλους τραυματίες.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).