Λαμία: Αυτοκίνητο ανατράπηκε μετά από επικίνδυνη στροφή
Το τροχαίο έγινε στη Λαμία, ενώ ευτυχώς οδηγός και συνοδηγός είναι καλά στην υγεία τους.
Ένα ακόμα τροχαίο έγινε στη Λαμία, με τον οδηγό και τον συνοδηγό ευτυχώς να βγαίνουν σώοι και, μάλιστα, δίχως να έχουν τραυματιστεί.
Το μαύρο αυτοκίνητο κινούνταν από το νοσοκομείο προς Γαλανέικα, όταν ο νεαρός οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου, χτυπώντας πάνω στο τοιχίο, δίπλα στη στάση, που ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αμέσως διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έτρεξαν και επανέφεραν το αυτοκίνητο το οποίο είχε «τουμπάρει» στο πλάι.
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη στροφή θέλει πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς, αφού αν φύγει αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να πέσει πάνω σε μαθητές από το ΕΠΑΛ που συνήθως περιμένουν στη στάση του αστικού λεωφορείου.
Δείτε βίντεο
- Καύσωνας στη Ευρώπη: Η Λισαβόνα και άλλες περιοχές της Πορτογαλίας σε «κόκκινο συναγερμό»
- MEGA: Οι εκπομπές ψυχαγωγίας που κατέκτησαν την κορυφή στην τηλεθέαση
- H AI τα έκανε θάλασσα, η Ford επαναπροσλαμβάνει τους απολυμένους στον ποιοτικό έλεγχο
- Δωρεά 20 σκαφών για την ελληνική ιστιοπλοΐα από την Stoiximan και την ΕΟΕ για το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού
- Παναθηναϊκός: Ο Ντε Φράι έπαιξε πιάνο πριν παίξει μπάλα
- Μάικλ Μπερν, o Βρετανός ηθοποιός των ταινιών «Ιντιάνα Τζόουνς» και «Χάρι Πότερ», πέθανε σε ηλικία 82 ετών
- Ιδρύεται Πανεπιστημιακό Τμήμα Τεχνολογίας και Επιστήμης Τροφίμων στο Σουφλί
- Θεσσαλονίκη: Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τα γκαζάκια σε σπίτια στελεχών της ΝΔ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442