Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεμπρόστιασμα του Νόβακ Τζόκοβιτς – Τρομερές αποκαλύψεις από το BBC για τον Σέρβο και τα… τεστ του

Ξεμπρόστιασμα του Νόβακ Τζόκοβιτς – Τρομερές αποκαλύψεις από το BBC για τον Σέρβο και τα… τεστ του

Τί αποκάλυψαν οι Άγγλοι για τον Νόβακ Τζόκοβιτς τα τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε και το γενικότερο «φιάσκο» στην Αυστραλία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του 2022 στο παγκόσμιο τένις για όσα έγιναν στην Αυστραλία τις προηγούμενες μέρες. Ο Σέρβος τενίστας απελάθηκε από την κυβέρνηση των Αυστραλών λόγω του γεγονότος ότι ήταν ανεμβολίαστος (παρότι φέρεται να πήρε ιατρική εξαίρεση), ωστόσο τα ΜΜΕ της χώρας έκαναν λόγο και για θετικά τεστ κορωνοϊού.

Η κατάσταση που επικρατούσε με τον «Νόλε» πριν από 2-3 βδομάδες παραλίγο να φέρει διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Αυστραλία και Σερβία, το οποίο ευτυχώς αποφεύχθηκε, όμως οι αποκαλύψεις που έρχονται σχετικά με τον Τζόκοβιτς φαίνεται να «ξεμπροστιάζουν» τον Σέρβο σούπερ σταρ.

Συγκεκριμένα, το πάντα έγκυρο BBC αναφέρει σε δημοσίευμα του πως ο «Νόλε» πήγε στην Αυστραλία έχοντας θετικό τεστ κορωνοϊού. Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε φαίνεται πως ο σειριακός αριθμός του θετικού τεστ δεν ταιριάζει με την ώρα που φέρεται να υποβλήθηκε ο Σέρβος με αποτέλεσμα να έρχονται στην επιφάνεια νέα δεδομένα σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης στην Αυστραλία να απελάσει τον έμπειρο τενίστα.

Παρά το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς δεν μπόρεσε να παίξει το Australian Open αφού έχασε τη δίκη του με την αυστραλιανή κυβέρνηση σε δεύτερο βαθμό, ο Σέρβος εξακολουθεί να τα ακούει για το θράσος του να πάει στην Αυστραλία χωρίς εμβολιασμό. Αλλά κυρίως να τα ακούει και να φαίνεται πως έχει παρουσιάσει κάποια στοιχεία που είναι τουλάχιστον αμφίβολα προκειμένου να έχει λάβει το περιβόητο πιστοποιητικό εξαίρεσης.

Για να αντιληφθεί κανείς πιο αναλυτικά τι έχει συμβεί στην υπόθεση «Νόλε», ο σειριακός αριθμός του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο Σέρβος και στο οποίο θα είχε βγει θετικός στις 16 Δεκεμβρίου (που δημοσιεύτηκε με την ένορκη κατάθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την πρώτη δίκη) δεν συμπίπτει με το δείγμα σειρά δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στη Σερβία αυτή την περίοδο. Επιπλέον, από το BBC επισημαίνουν ότι ο αύξων αριθμός αυτού του δεύτερου τεστ είναι μεγαλύτερος από αυτόν του τεστ που έκανε ο Τζόκοβιτς έξι μέρες αργότερα και στο οποίο ο Σέρβος ήταν αρνητικός.

Συγκεκριμένα, ο αύξων αριθμός του τεστ στις 16 Δεκεμβρίου είναι 7371999, ενώ του τεστ στις 22 είναι 7320919. Εάν επιβεβαιωθούν τα παραπάνω ο σειριακός αριθμός, το BBC αναφέρει ότι το εικαζόμενο θετικό αποτέλεσμα του Τζόκοβιτς θα είχε γίνει κοντά στις 26 Δεκεμβρίου και όχι τη 16η του ίδιου μήνα, όπως σημειώθηκε αρχικά μετά την ανάλυση των κωδικών επιβεβαίωσης που εξέδωσε το Σερβικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το PCR τεστ που παρουσίασε ο Τζόκοβιτς στην Αυστραλία προκαλεί διαμάχη σχετικά με το αν είναι αληθινό ή όχι. Τώρα η έρευνα που διεξήγαγε το BBC θέτει για άλλη μια φορά υπό αμφισβήτηση ότι το τεστ PCR του Τζόκοβιτς είναι αληθινό.

Κάτι που αν βγει και επίσημα ότι ισχύει θα μπορούσε να περιπλέξει περαιτέρω τα πράγματα για τον Σέρβο ενόψει μιας πιθανής επιστροφής στην Αυστραλία στο μέλλον. Και πιο συγκεκριμένα σε έναν χρόνο από σήμερα για το Australian Open. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει ακόμη πολλά «επεισόδια» και οι αποκαλύψεις που έρχονται όσο περνούν οι μέρες μοιάζουν να φέρνουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση τον Τζόκοβιτς.

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024