Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καραγιάννης: Αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής οι Μεσογείων, Κατεχάκη, Μαραθώνος

Καραγιάννης: Αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής οι Μεσογείων, Κατεχάκη, Μαραθώνος

«Αντιλαμβάνομαι ότι έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Πατούλης, να δει τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν και να τις βελτιώσει» σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Την Περιφέρεια Αττικής έδειξε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης ως προς τις ευθύνες για τους εγκλωβισμούς οχημάτων και οδηγών στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Είναι ξεκάθαρο πως την ευθύνη για αυτούς τους δρόμους τους έχει η Περιφέρεια Αττικής, είπε ο κ. Καραγιάννης σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Το βασικό οδικό δίκτυο, η Μεσογείων, η Κατεχάκη, η Μαραθώνος, είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Αντιλαμβάνομαι ότι έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Πατούλης, να δει τις δυσλειτουργίες που υπάρχουν και να τις βελτιώσει».

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας στον ΑΝΤ1 χαρακτήρισε την κακοκαιρία Ελπίδα ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο και τόνισε ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι υπήρξαν λάθη στον συντονισμό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Σημείωσε επίσης ότι για πρώτη φορά απαιτήθηκε από ιδιώτες να αποζημιώσουν πολίτες για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Σε ότι αφορά τις αποζημιώσεις που θα δοθούν από την Αττική Οδό, ο κ. Καραγιάννης είπε ότι ζητήθηκε από την εταιρεία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα να δοθεί ο οδικός χάρτης καθώς υπάρχουν ακόμη μερικά τεχνικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Αναφερόμενος στην κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στην Αττική Οδό και τον Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης, είπε ότι είναι ξεκάθαρο πως η εταιρεία είχε δεσμευτεί ότι μπορεί να κρατήσει το δρόμο ανοιχτό και δεν τα κατάφερε και τώρα προσπαθεί να φτιάξει μια υπερασπιστική γραμμή.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024