Τσιτσιπάς: Την Παρασκευή στις 10:30 ο μεγάλος ημιτελικός με τον Μεντβέντεφ
Ο αγώνας ανάμεσα σε Ναδάλ και Μπερετίνι άλλαξε ώρα, κι έτσι ο μεγάλος ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ θα γίνει το πρωί της Παρασκευής
Σε αλλαγή του προγράμματος των δύο μεγάλων ημιτελικών των ανδρών προχώρησε η διοργανώτρια Αρχή του Australian Open. Και η συγκεκριμένη αλλαγή ευνοεί τους Έλληνες που θέλουν να παρακολουθήσουν το πολύ μεγάλο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν αρχικά πως ο άλλος ημιτελικός, ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Ματέο Μπερετίνι θα γίνει νωρίτερα, στις 5:30 ώρα Ελλάδας, αλλάζοντας έτσι και τα πλάνα για την αναμέτρηση του Τσιτσιπά.
Παρότι η μάχη του έλληνα τενίστα ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αργότερα, τελικά θα γίνει στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (28/1).
Μια ώρα που φυσικά επιτρέπει σε κάθε φίλαθλο να παρακολουθήσει το μεγάλο αγώνα του «Τσίτσι», που θα διεκδικήσει το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό του Australian Open.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442