Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Από την ταράτσα του υπουργείου

Από την ταράτσα του υπουργείου

Στο ίδιο έργο θεατές

Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα να σας κλέψω σήμερα. Να πάρω αυτό που έγραψα πέρσι, με τη «Μήδεια», να αλλάξω μερικές φράσεις και να το σερβίρω ξαναζεσταμένο. Δεν θα καταλαβαίνατε τίποτα, θα λέγατε και πόσο εύστοχος είμαι. Αλλωστε, προσωπικά, στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι. Ολα γύρω χιονισμένα και στο σπίτι δεν έχει ρεύμα. Ομως είπα να τιμήσω το μεροκάματο. Tώρα όλα είναι διαφορετικά γιατί έχουμε και αποζημιώσεις. Δύο χιλιάρικα από την Αττική Οδό και ένα από το τρένο. Ενδεχομένως να βγει ο Αδωνις και να μας πληροφορήσει ότι υπάρχουν οικογένειες που χάρη στην κακοκαιρία βρέθηκαν, από εκεί που δεν το περίμεναν, με τρία χιλιάρικα. Ο ένας ήταν στην Αττική Οδό και ο άλλος στο τρένο, δεν είναι δα και απίθανο να συμβεί. Και εκτός των άλλων, χάρη στις εφαρμογές του Πιερρακάκη μπόρεσαν να κάνουν τις δουλειές τους online.

Ναι, αν δεν εγκλωβίστηκες στην Αττική Οδό και έχεις ρεύμα στο σπίτι, μπορεί και να χαχανίσεις πικρά μπροστά στο πεπρωμένο. Ηταν αναμενόμενο ότι θα συμβεί. Και να πεις ότι απαιτείτο κάποια ιδιαίτερη κινητοποίηση του μηχανισμού; Μέρες πριν ήξεραν ότι θα χιονίσει. Ας έδιναν τη Δευτέρα ως αργία. Εδώ έχουμε περάσει μήνες ολόκληρους ως αργία, σε μία Δευτέρα θα κολλούσαμε;

Δεν το έκαναν και τώρα παίζουν πινγκ πονγκ με την Αττική Οδό. Δεν ξέρω πώς του φαίνεται του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, αλλά λίγα μέτρα από το γραφείο του υπήρχαν εγκλωβισμένοι. Ενδεχομένως να είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία. Αν ο υπουργός ανέβαινε στην ταράτσα του υπουργείου, θα έβλεπε τους εγκλωβισμένους στον αυτοκινητόδρομο. Από την άλλη, ο περιφερειάρχης Πατούλης ήταν προνοητικός: φρόντισε να μείνει αξύριστος εδώ και μέρες, εξασφαλίζοντας έτσι το look του άνδρα του ταλαιπωρημένου που δεν βγάζει πλέον γένια, αλλά αγκάθια κάκτου στο πρόσωπο.

Τέλος πάντων, δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε. Σε καμιά δεκαριά μέρες δεν θα το θυμάται κανείς, μπορεί να κερδίσουμε και καμιά δωρεάν διέλευση, ενώ, φυσικά, μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Στην επόμενη κακοκαιρία, ακόμα και με την υποψία βροχής, θα μας κλείσουν μέσα και θα βγαίνουμε μόνο με SMS.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024