Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αττική Οδός: Στο τραπέζι οι προϋποθέσεις αποζημίωσης για τους οδηγούς

Αττική Οδός: Στο τραπέζι οι προϋποθέσεις αποζημίωσης για τους οδηγούς

Συνάντηση θα έχουν εκπρόσωποι της Αττικής Οδού με το υπ. Μεταφορών για να διευκρινιστούν τα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία θα δοθεί η αποζημίωση των 2.000 ευρώ στους εγκλωβισμένους οδηγούς

Τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν για να δοθεί η αποζημίωση της Αττικής Οδού θα συζητήσει με την διοίκηση της εταιρίας το υπουργεί Μεταφορών και Υποδομών.

Από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, η Αττική Οδός προτίθεται να καταβάλει αποζημίωση ύψους 2.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των οχημάτων και όχι σε όλους τους εγκλωβισμένους συνεπιβάτες.

Ταλαιπωρία θα περιμένει και τους οδηγούς που μπήκαν στην Αττική Οδό χωρίς να πληρώσουν καθώς είχαν ανοίξει οι μπάρες, και δεν έχουν να προσκομίσουν απόδειξη διοδίων.

Αύριο η συνάντηση

Όλα αυτά θα τεθούν αύριο στο τραπέζι όπου ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, ευρισκόμενος σε συνεννόηση με τον υπουργό, Κώστα Καραμανλή, θα είναι αυτός που θα κάνει την πρώτη προσέγγιση από πλευράς της Πολιτείας με την εταιρεία, έτσι ώστε να καθοριστούν το πώς, το πότε και υπό ποια κριτήρια θα δοθούν τα 2.000 ευρώ στους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024