Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου 68-77: Πέρασε από τη Γαλλία η Μπάγερν και βλέπει… play-off

Βιλερμπάν – Μπάγερν Μονάχου 68-77: Πέρασε από τη Γαλλία η Μπάγερν και βλέπει… play-off

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την έδρα της Βιλερμπάν με σκορ 77-68 και πλησίασε ακόμα περισσότερο στη ζώνη των play-off της Euroleague.

Στο κυνήγι των play-off παραμένει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία πέρασε από τη Γαλλία επικρατώντας με σκορ 77-68 της Βιλερμπάν, στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης για τη 18η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Βαυαροί, έφτασαν σε ένα άνετο διπλό, που τους ανεβάζει στο 10-11 και τους κάνει να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην οκτάδα. Τη στιγμή που οι Γάλλοι έπεσαν στο 9-12 και έχασαν την ευκαιρία να κερδίσουν έδαφος.

Κορυφαίος για την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι ήταν ο, πρώην Ερυθρόλευκος, Όγκουστιν Ρούμπιτ που είχε 17 πόντους, με τον Αμερικανό να παίρνει πολύτιμες βοήθειες από τους Όγκνιεν Γιάραμαζ και Αντρέας Ομπστ που είχαν 11 και 10 πόντους αντίστοιχα. Για το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ από 14 πόντους είχαν οι Γιουσούφα Φαλ και Κρις Τζόουνς.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε αρκετά καλά, παίρνοντας αμέσως το προβάδισμα και μην αφήνοντας τη Βιλερμπάν να αντιδράσει. Στο πρώτο κομμάτι του ματς οι Βαυαροί είχαν μια μικρή διαφορά, όμως στη δεύτερη περίοδο πάτησαν… γκάζι και ξέσπασαν αυξάνοντας την απόστασή τους και ανεβάζοντας το προβάδισμα πάνω από τους δέκα πόντους. Έτσι η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι πήγε στα αποδυτήρια στο +16, με τον πίνακα να αναγράφει 45-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η Μπάγερν έριξε λίγο τον ρυθμό, όμως και πάλι κατάφερε να αξήσει κι άλλο τη διαφορά, με τους Γάλλους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Η τελευταία περίοδος ήταν η καλύτερη για τη Βιλερμπάν, που πίεσε αρκετά για να επιστρέψει στο ματς. Έριξε τη διαφορά κάτω από τους δέκα, όμως ο χρόνος δεν έφτανε και έτσι η Μπάγερν έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024