
Κεφαλονιά: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πόρου, νεκρή μια γυναίκα
Το άψυχο σώμα της γυναίκας στην Κεφαλονιά εντόπισε δύτης.
Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της αφού το αυτοκίνητό της έπεσε στο λιμάνι του Πόρου στην Κεφαλονιά το βράδυ της Δευτέρας.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δύτης εντόπισε το πρωί στον βυθό του λιμανιού, το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του οχήματος που ανασύρθηκε με γερανό, υπήρχε η σορός μιας γυναίκας.
Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες
Το όχημα εντοπίστηκε μετά από πολύωρες έρευνες, ανάποδα και βυθισμένο στον βούρκο του βυθού. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα νερά είναι πολύ θολά, δεν επέτρεπαν στους δύτες να δουν αν υπάρχουν επιβαίνοντες και πόσοι ήταν.
Το αυτοκίνητο έπεσε χθες το βράδυ στην θάλασσα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα κατά την πορεία του. Αμέσως έφτασαν στο σημείο άνδρες του λιμενικού και δύτες και ξεκίνησαν τις έρευνες, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της κακοκαιρίας.
- Τα μυστικά σεξ κλαμπ του Λος Άντζελες – Αλήθεια, τι γνώριζαν οι γείτονες;
- Λανουά στους διαιτητές: «Πρόκληση η Ελλάδα για μένα – Αν μείνω κάποιοι θα είστε στην Super League 2»
- Σοκ για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Υπέστη ξανά καρδιακή προσβολή
- Μήνυμα Πλακιά σε Κωνσταντοπούλου: «Δεν θα επιτρέψω να γίνει μπάχαλο η δίκη» – Τι είπε για την Καρυστιανού
- Πασχαλινά δώρα στα Ειδικά Σχολεία της πόλης από τον Δήμο Πειραιά
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη Βουλή η δικογραφία για Σπήλιο Λιβανό και Φωτεινή Αραμπατζή – Τη Μ. Τρίτη οι υπόλοιποι έντεκα
