Ρωσία: Ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού στη Βαλτική
Είκοσι ρωσικά πλοία του Στόλου της Βαλτικής θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις οι οποίες θα εστιάσουν στη ναυτική και αντιαεροπορική άμυνα
Είκοσι πλοία του ρωσικού πολεμικού ναυτικού, συγκεκριμένα του Στόλου της Βαλτικής κατευθύνθηκαν σήμερα Δευτέρα προς τη Βαλτική Θάλασσα για να πραγματοποιήσουν ασκήσεις, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, εν μέσω αυξημένων εντάσεων μεταξύ της Μόσχας και της Δύσης για την Ουκρανία και αναφορών ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να στείλουν επιπλέον στρατεύματα στην περιοχή.
Τα πλοία θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις οι οποίες θα εστιάσουν στη ναυτική και αντιαεροπορική άμυνα, ανέφερε το RIA επικαλούμενο τον Στόλο της Βαλτικής.
Η Ρωσία έχει δηλώσει ότι θα «απαντήσει κατάλληλα» εάν η Ουάσιγκτον ενισχύσει τον αριθμό των στρατευμάτων στην Ανατολική Ευρώπη, αφού η εφημερίδα New York Times ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι ο Λευκός Οίκος εξετάζει μια τέτοια κίνηση.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
