Βέλγιο: Πράσινο φως για την τέταρτη δόση σε ανοσοκατεσταλμένους
Η βελγική κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα σε ευάλωτους ανθρώπους να κάνουν και τέταρτη δόση του εμβολίου.
Τη χορήγηση της 4ης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε ανοσοκατεσταλμένα άτομα, ενέκρινε τη Δευτέρα το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας του Βελγίου, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο.
«Το Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας συνιστά την ενίσχυση των ανοσοκατεσταλμένων ατόμων που είναι πολύ ευάλωτα και κινδυνεύουν από τον κορονοϊό. Οι υπουργοί Υγείας μόλις έδωσαν το πράσινο φως, με σύντομα εφαρμογή», ανακοίνωσε στο Twitter η υπουργός Υγείας της Βαλονίας, Κρίστι Μορεάλ.
Το τρέχον πρόγραμμα εμβολιασμού για άτομα άνω των 18 ετών προβλέπει ήδη 3 δόσεις εμβολίου στο Βέλγιο.
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στα Βασιλικά – Κοντά σε σπίτια οι φλόγες, μήνυμα από το 112
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέα αίτηση ανάσυρσης της δικογραφίας κατέθεσε ο Κεσσές στον Άρειο Πάγο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442