Ασύλληπτη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που εγκλωβίστηκαν σήμερα στην Αττική Οδό, τη στιγμή που η κακοκαιρία «Ελπίδα» συνεχίζει την επέλασή της στη χώρα μας.
Σε βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα» διακρίνονται γονείς με τα παιδιά στην αγκαλιά να εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητα τους και να περπατούν στον δρόμο προκειμένου να απομακρυνθούν από την Αττική Οδό.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας που εγκατέλειψε μαζί με το μικρό παιδί το αυτοκίνητο του χρειάστηκε να περπατήσει 2,5 χιλιόμετρα προκειμένου να βγει από την Αττική Οδό.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές