Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Δραματική έκκληση από εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό - «Σώστε τα παιδιά μου»

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Δραματική έκκληση από εγκλωβισμένο οδηγό στην Αττική Οδό – «Σώστε τα παιδιά μου»

Εγκλωβισμένος οδηγός απευθύνει έκκληση, μέσα από το MEGA, ώστε να απεγκλωβιστούν τουλάχιστον τα δύο παιδιά του, τα οποία βρίσκονται μαζί του μέσα στο αυτοκίνητο

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» τσάκισε τον μηχανισμό της Αττικής Οδού. Από το πρωί επικρατεί χάος στην Αττική Οδό, με τους οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους για πέντε, ή ακόμα και έξι ώρες.

Οι εγκλωβισμένοι οδηγοί ήταν εξαγριωμένοι, ενώ άλλοι είχαν και τα παιδιά τους μέσα στο αυτοκίνητο που είχε ακινητοποιηθεί.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ένας από τους εγκλωβισμένους οδηγούς, ο οποίος μίλησε στο MEGA. Ο άνθρωπος, ο οποίος κλείνει πέντε ώρες εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, απευθύνει έκκληση να σωθούν έστω τα δύο παιδιά του, τα οποία βρίσκονται μαζί του μέσα στο όχημα.

«Να σωθούν τουλάχιστον τα παιδιά»

Από τη 13:10 το μεσημέρι βρίσκομαι στην Αττική Οδό, μαζί με δύο ανήλικα παιδιά, δεν μπορούμε να κουνηθούμε. Ευτυχώς ένας κύριος μας έφερε λίγο νερό για τα παιδιά. Υπάρχουν ηλικιωμένοι με πρόβλημα, κανείς δεν έχει εμφανιστεί να μας βοηθήσει, τίποτα».

«Να βρει τρόπο η πυροσβεστική τουλάχιστον να φύγουν τα παιδιά» είπε απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια.

Εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλωβισμό οδηγών

Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν  ευθύνες για το αδίκημα  της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

«Να αναζητηθούν ευθύνες»

Στο θέμα αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως αυτό θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την ώρα εντοπίζεται στην Αττική Οδό. Δυστυχώς η εταιρεία δεν κατόρθωσε να κρατήσει τον δρόμο ανοικτό, παρά τις υποσχέσεις που μας έδωσαν στις συσκέψεις των προηγούμενων ημερών. Θα αναζητηθούν ευθύνες, αυτή θα είναι η εισήγησή μου προς τον Πρωθυπουργό. Όλες οι δυνάμεις είναι επί ποδός και επεμβαίνουν άμεσα όπου χρειάζεται. Η κατάσταση βελτιώνεται στην Αττική Οδό, μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουμε λιγοστά προβλήματα τα ηλεκτροδότησης».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024