Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
MEGA STORIES: Τέσσερις γυναίκες μιλούν για την εφιαλτική στιγμή που είδαν τον εαυτό τους στο διαδίκτυο

MEGA STORIES: Τέσσερις γυναίκες μιλούν για την εφιαλτική στιγμή που είδαν τον εαυτό τους στο διαδίκτυο

Τι ένιωσαν και πώς διαχειρίστηκαν την τρομακτική αυτή κατάσταση

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν κάποιες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα εκδικητικής πορνογραφίας, παρουσιάζει η εκπομπή MEGA STORIES αύριο Τρίτη στις 23:45 από το MEGA.

Η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου, φιλοξενεί στην εκπομπή της, τέσσερις γυναίκες που έπεσαν θύματα revenge porn και είδαν τον εαυτό τους στο διαδίκτυο, σε ιδιαίτερες προσωπικές του στιγμές αλλά και τα όσα ακολούθησαν.

Μαρτυρίες των θυμάτων

«Εμπιστεύτηκα έναν άνθρωπο και με πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο», «έφτασα σε ένα σημείο όπου ήθελα να αυτοκτονήσω», «νιώθεις όλο τον κόσμο να χάνεται από τα πόδια σου» είναι κάποιες από τις ατάκες των θυμάτων που ακούγονται στην εκπομπή.

  • Τι ένιωσε η Ελένη όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη των γυμνών φωτογραφιών της στον «αφρό» του διαδικτύου από τον πρώην σύντροφό της;
  • Πώς διαχειρίστηκε η Ειρήνη τις απειλές των διαδικτυακών ηδονοβλεψιών που την προσέγγισαν έχοντας την δει γυμνή σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου;
  • Τι έσωσε την Αρετή από την αυτοκτονία μη αντέχοντας την ντροπή από την κακοποίηση και την διαπόμπευσή της όταν διέρρευσαν οι φωτογραφίες της από τον κακοποιητή της;
  • Γιατί η Μαρία νιώθει τόσο θυμό για την ελληνική κοινωνία που δεν αγκαλιάζει τα θύματα την στιγμή που οι δράστες της εκδικητικής πορνογραφίας συνεχίζουν να ζουν ανενόχλητοι την ζωή τους;

Ειδικοί μιλούν για αυτό το φαινόμενο που έχει πάρει μορφή χιονοστιβάδας τα τελευταία χρόνια και προσπαθούν να αναλύσουν την ψυχολογία των θυτών.

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ακόμη ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι δικηγόροι Μαρία Αποστολάκη και Σοφία Κατσούλα, ο Γιώργος Νάκος από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο προγραμματιστής Θοδωρής Βορύλλας.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου

Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος

Υπεύθυνη Έρευνας & Ρεπορτάζ: Ηλιάνα Δανέζη

Έρευνα: Τίνα Παππά

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024