Τραγωδία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 22χρονη
Η 22χρονη κατέβηκε από το όχημά της για να δει τί έχει συμβεί και παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγο στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Παναγοπούλας.
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τα τούνελ, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή οδηγός συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 22χρονη κατέβηκε από το όχημά της για να δει τί έχει συμβεί και παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

To θανατηφόρο συνέβη στο ρεύμα προς Αθήνα.
Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Πηγή: tempo24.news
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442