Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Ηράκλειο την Κυριακή το πρωί όταν κατέρρευσε μπαλκόνι πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στις 8.30 το πρωί οι κάτοικοι της οδού Πετλέμπουρη στα Καμίνια άκουσαν δυνατούς θορύβους και έντρομοι είδαν ένα ολόκληρο μπλακόνι να έχει καταρρεύσει πέφτοντας σε αυτοκίνητα.
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες «από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς εκείνη τη στιγμή δεν υπήρξε κάποιος περαστικός».
Ειδοποιήθηκαν οι αρχές που διαπίστωσαν την πτώση μαρκίζας και μπαλκονιού στο οδόστρωμα με τα μπάζα να έχουν προκαλέσει σημαντικές φθορές σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Οι Αρχές τοποθέτησαν ειδική σήμανση και απέκλεισαν τον χώρο για την ασφάλεια των περαστικών.
Αξίζει να σημειωθεί πως πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως η αιτία της πτώσης του μπαλκονιού ήταν η ελλιπή συντήρηση του κτιρίου σε συνδυασμό με την κακοκαιρία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας