Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χτύπησε στην προπόνηση ο Βατσλίκ

Χτύπησε στην προπόνηση ο Βατσλίκ

Απρόοπτο με τον Τόμας Βατσλίκ στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Πρόβλημα με τον Τόμας Βατσλίκ προέκυψε στην σημερινή προπόνηση. Ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά την διάρκεια άσκησης και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Βατσλίκ συγκρούστηκε με τον Κώστα Μανωλά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο τριχωτό της κεφαλής. Άμεσα το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού προσέφερε τις πρώτες βοήθειες με τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο να του κάνει 8 ράμματα σε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας παρουσίαζε σημεία διάσεισης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο θεραπευτήριο Metropolitan για περεταίρω απεικονιστικό έλεγχο. Το καλό ήταν πως ο έλεγχος ήταν αρνητικός κάτι που σημαίνει πως ο Βατσλίκ απέφυγε τα χειρότερα από το χτύπημα στο κεφάλι. Το αν θα παίξει ή όχι βεβαίως την

Κυριακή θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι μέσα στις επόμενες ώρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται να ρισκάρει κανείς την συμμετοχή του αν δεν είναι 100% βέβαιο πως έχει ξεπεράσει το χτύπημα στο κεφάλι.

Στη διάθεση του Μαρτίνς άλλωστε βρίσκονται κανονικά τόσο ο Κρίστινσον όσο και ο Τζολάκης που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού Β΄. Θυμίζουμε πως εκτός από το ματς της Κυριακής βρίσκεται και ο τραυματίας Μπουχαλάκης που έχει ως στόχο να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής στην Τούμπα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024