Λίβερπουλ – Ζότα και Άρνολντ «τρομοκρατούν» μαζί την Άρσεναλ
Ο φόβος και ο τρόμος της Άρσεναλ…
Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολτν… κερνούσε, ο Ντιόγκο Ζότα… έπινε. Οι δύο ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ έκαναν ό,τι ήθελαν στο «Έμιρεϊτς» απέναντι στην Άρσεναλ στον δεύτερο ημιτελικό του Carabao Cup και έδωσαν στους «κόκκινους» το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό της 27ης του Φλεβάρη, όπου θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.
Το συγκεκριμένο δίδυμο ωστόσο δεν «πλήγωσε» για πρώτη φορά την Άρσεναλ, καθώς με βάση και τους αριθμούς, η σχέση τους με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να χαρακτηριστεί και πελατειακή… Ζότα και Άρνολντ έχουν αγωνιστεί μαζί απέναντι στην Άρσεναλ, σε συνολικά έξι αναμετρήσεις.
Τα νούμερα τους στα συγκεκριμένα έξι παιχνίδια δείχνουν ακριβώς τη σχέση που έχουν με τους «κανονιέρηδες». Σε αυτά τα έξι παιχνίδια, ο Πορτογάλος επιθετικός και ο Άγγλος φουλ μπακ έχουν συνεισφέρει σε συνολικά 12 γκολ, έχοντας έξι γκολ και έξι ασίστ.
Ο φόβος και ο τρόμος της Άρσεναλ…
They love playing Arsenal 🤝😏 pic.twitter.com/B5BoOfJeTM
— Sport360° (@Sport360) January 21, 2022
- Κατάσχεση 219 κιλών κάνναβης skunk από το Λιμεναρχείο Πειραιά – Τρεις συλλήψεις
- Οι Αθώοι: Η καθηλωτική εμφάνιση του Χρήστου Καλαβρούζου ως Ερημίτη
- Ρεπορτάζ από την Ιταλία εμπλέκει τον Σπανούλη με τον Άρη (pic)
- Χαρίτσης: Η ακρίβεια δεν είναι λογιστική άσκηση, το «πλαφόν» δεν περιορίζει τις αυξήσεις στις τιμές
- Πώς λειτουργούσε το μεγάλο κύκλωμα με τα «στημένα» φρουτάκια και τις παράνομες λέσχες – Πάνω από 16 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- Το νέο θεατρικό έργο του Ταραντίνο με τίτλο «The Popinjay Cavalier» είναι μια αυθάδης κωμωδία με φόντο την Ευρώπη

