Η Φάρμα – Νέο ατύχημα στο αγρόκτημα – Με αγιασμό ο Σάκης Τανιμανίδης
Σοβαρός τραυματισμός για τον Αστρινό Χαραλαμπάκη. Χτύπησε το χέρι του με το τσεκούρι.
Συναγερμός σήμανε στη Φάρμα στο επεισόδιο της Τετάρτης (19/1). Τι συνέβη;
Η Νάιρα Αλεξοπούλου προσπαθούσε να κόψει ξύλα και ο Αστρινός Χαραλαμπάκης προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει.
Στην προσπάθεια του όμως έκοψε σοβαρά το δάχτυλό του με το τσεκούρι. Έκανε τέσσερα ράμματα και απέκτησε κι εκείνος ασυλία μέχρι να αναρρώσει.
Δείτε το ατύχημά του
Με αγιασμό ο Σάκης Τανιμανίδης
Ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά και από αυτό ατύχημα, έφερε αγιασμό μήπως και γλυτώσουν οι υπόλοιποι παίκτες από τους τραυματισμούς.
«Λοιπόν παιδιά, έτσι όπως πάτε δεν θα τη βγάλουμε καθαρή τη δουλειά. Έχω φέρει λίγο να σας ραντίσω γιατί εδώ θα μου τελειώσουν οι παίκτες», είπε και ράντισε τους αγρότες με αγιασμό.
«Την άλλη εβδομάδα έχουμε προσλάβει και έναν επαγγελματία εξορκιστή. Φτου φτου… Μακριά από εμάς! Έχω τρομάξει με σας. Δεν μπορώ να φύγω για λίγο και επιστρέφω και κάποιος λείπει», σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής.
- Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: Αναπαράσταση ζητά ο καθ’ ομολογίαν δράστης, σοκαρισμένος δηλώνει ο αρχιφύλακας
- Επιφυλακτική η ΕΕ μετά την δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομους τους δασμούς του Τραμπ
- Γεώτρηση-ρεκόρ στην Ανταρκτική αποκαλύπτει 23 εκατομμύρια χρόνια κλιματικής ιστορίας
- Ζελένσκι: Δεν υπάρχει πρόοδος στο εδαφικό ζήτημα στις συνομιλίες – 10.000 Βορειοκορεάτες βρίσκονται στο μέτωπο
- Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σύστημα συναγερμού στα κινητά για αεροπορικές επιθέσεις εγκαθιστά η Σουηδία

